fbpx

365 priča za laku noć – bajke za mart

0

Sa radošću Vam predstavljamo novu kolekciju Disney-evih knjiga 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ! Edicija se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mjesecima i donosi priču za svaki dan u godini, sa predivnim bajkama i dobro poznatim Disney-evim junacima.

03-bajke-za-martPosebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će Vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti posebne datume u godini.

Kolekcija od dvanaest knjiga u tvrdom povezu izlazit će svakog petka na kioscima, na latiničnom i ćiriličnom izdanju.

Knjige koje ste propustili na kioscima, možete poručiti telefonskim putem na broj: +387 32 244 744 ili na www.tropik.ba.

U trećoj knjizi, bajke za mart, upoznajte Nemovo tajanstveno skrovište, posjetite Pariz sa Mačkama iz visokog društva, sa Petrom Panom pronađite izgubljenu sjenu, zapjevajte sa Malom Sirenom i dočekajte proljeće sa Bambijem, Winnie Poohom i drugim Disney-evim likovima.

Treća knjiga, “Bajke za mart”, izlazi 14.10. po cijeni od 7,90 KM.


Darujemo treću knjigu iz kolekcije jednom sretnom čitaocu. Naši mališani su ti koji se najviše uživljavaju u likove iz bajke. Neka nam vaš mališan nacrta svoj najdraži Disney lik iz priče, crtež nam pošaljite u Facebook inbox ili na e-mail adresu urednik@gugu.ba i možda baš vi dobijete ovu divnu knjigu.

UPDATE: Hvala vam za crteže vaših mališana, a redakcijski žiri je ovog puta izabrao malu Saru i njen crtež. Igrajte se i dalje sa nama, jer Tropik nagrađuje i dalje ?

sara_disney_crtez

Komentari

Share.