fbpx

Khloe Kardashian: Osjećala sam se kao loša majka jer nisam mogla dojiti dijete

0
U novom videosnimku koji je na svojoj stranici postavila njena sestra Kourtney Kardashian, sestre su razgovarale o dojenju i njihovom drugačijem pristupu majčinstvu.


Khloe na snimku govori da je majčinstvo divno, ali da je često teško odlučiti što je najbolje za dijete, pogotovo kada vas ljudi konstantno osuđuju, a ne znaju vašu cijelu priču. Istakla je da je Kourtney frustrirala svojom pozitivnošću i savjetima koje joj je davala, kako bi joj pomogla uspostaviti laktaciju i dopustiti kćeri sisati, prenosi E online.

Khloe je priznala da su joj u tim pokušajima da pokrene mlijeko, grudi često krvarile i da je tada jednostavno odlučila da je vrijeme prijeći na adaptirano mlijeko. Dugo se osjećala kao loša majka, jer se odlučila na taj potez.

“Kourtneyno iskustvo je izgledalo tako jednostavno, dok kod mene uopće nije funkcioniralo. Dosta toga se događalo u mom životu nakon porođaja i mislim da zbog tog stresa nisam mogla dojiti”, objasnila je Khloe .


Nakon što je odlučila odustati od dojenja, pitala je svoju mlađu sestru Kylie za savjet, jer je ona od samog početka tvrdila da ne namjerava dojiti i da će njena kći piti adaptirano mlijeko koje će specijalno uvesti iz Njemačke.

“Osjećaj je bio užasan. Mrzila sam svaku minutu dojenja. Konstantno sam mislila da je ne hranim dovoljno. Mislila sam da je uvijek gladna. Kada sam prestala dojiti, osjetila sam kako se pritisak diže s mojih pleća i konačno sam mogla uživati u svojoj bebi. Potpuno sam za dojenje, ali ne trebate se osjećati kao promašaj, ako ne možete dojiti”, istakla je Khloe.


Za razliku od Khloe i Kylie, Kourtney nikada nije davala adaptirano mlijeko svojoj djeci, ali se susrela s kritikama drugih mama.

“Ako bih obula ravne cipele, svi bi komentirali: ‘Rodila si, pa više ne možeš nositi štikle?’ A ako bih obula štikle, komentirali bi kako sam neobazriva, jer planiram nositi dijete dok hodam u štiklama. Žene će naći način da vas kritiziraju za najmanju sitnicu”, istaknula je Kourtney.

Kourtney se nada da će mame početi raditi na tome da stvore bolju žensku zajednicu. Da će se međusobno podržavati, a manje kritizirati.

Klix.ba

Komentari

Share.