fbpx

U Sarajevu ponovo druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”

0

Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” održat će se drugi put u Sarajevu, u hotelu Ibis Styles, na VI etaži. Program počinje u 17:00, a tokom dvosatnog druženja trudnice očekuju zanimljiva predavanja i prezentacije, vrijedni pokloni i nagrade sponzora i partnera projekta, te mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavnicama brendova.

Glavnu nagradnu igru obezbjedila je kompanija Biassco, inače sponzor projekta, a daruje Vam poklon paket koji sadrži: neseser, dvije četkice Curaprox, te dva seta interdentalnih četkica. Pored toga, tu su i ostali vrijedni pokloni koje su obezbjedili sponzori i partneri projekta, a koji će biti od velike pomoći svakoj trudnici. Kompanija Sfera daruje časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Curaprox, Milupa, Child Life, BioGaia, Anaftin Baby i Espumisan L, To.To, Bepanthen, MAM, La Roche Posay, Solgar, Sebamed, Femibion..
Partneri:  Mg Mivela, Mollers, Hamanek, Frutek, PRO Balans Baby i PrenataS, te Nobel.

Teme o kojima će se govoriti su: “Porod”, “Zanimljivosti o porodu”, “Sebamed Baby, najbolja zaštita od prvog dana”, “Dojenje”, Uloga vitaminsko-mineralne suplementacije prije, tokom i nakon trudnoće”, “Infantilne kolike, stalni izazov mame i bebe”.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj. Projekat organizuje mostarska kompanija Sfera d.o.o. Inače, projekat se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka i Tuzla, te je naredno druženje planirano u Tuzli.

Komentari

Share.