fbpx

Svaki otac treba da čuje kako je Kobi govorio o svojoj ćerki

0
Kobi Brajant je preminuo zajedno sa 13-godišnjom kćerkom kada se njihov helikopter srušio u provaliju u Los Anđelesu. Điana, koju je Kobi čuvao kao malo vode na dlanu, krenula je očevim stopama i mnoge zvijezde su u njoj vidjele iskru legendarnog NBA asa.

Kobi je nakon penzionisanja postao trener Đianinog tima i često ih je vodio da gledaju utakmice. Tokom mečeva često im je objašnjavao različite situacije i akcije, a njegova kćerka je ubrzo podsjetila svijet da iako Brajant ima četiri kćerke – pored nje joj ne treba sin.

To je potvrdio i sam Kobi. Njegove riječi nakon smrti imaju još veću težinu, a njegova podrška je nešto što nam ostaje za nauk.

“Često mi govore ‘Hej, moraš da napraviš sina, mora neko da nastavi tradiciju!’ Onda se ona pojavi u fazonu – ej, ja sam za to zadužena”, ispričao je Brajant u jednoj emisiji. Također, on je rekao da njegova kćerka bez problema može da napravi WNBA karijeru.

Prošle godine pojavio se snimak na kome Điđi koristi pokrete koje je naučila od svog tate, a sličnost je nevjerovatna.

“Ona je nešto sasvim posebno kada je na terenu”, pričao je Kobi.

Jutro prije nesreće, otac i ćerka su se uputili na jednu od njenih utakmica na “Mamba Akademiji Sporta”. Nažalost, poginuli su zajedno a njihova povezanost ne prestaje da lomi srca širom svijeta.

Komentari

Share.