fbpx

Škola za trudnice “Radosnica” priprema najveći besplatni događaj za trudnice u BIH

0

Škola za trudnice “Radosnica” priprema najveći besplatni događaj za trudnice u BIH- III Panel za trudnice koji će se održati u Banjoj Luci 14.5.2019. sa početkom u 17h  u hotelu  “BOSNA” (kristalna sala). Panel predstavlja interaktivni dan za trudnice gdje ugostimo i preko  300 trudnica. To je najznačajniji događaj za trudnice u našoj organizaciji na kojem učestvuju eminentni stručnjaci iz svih oblasti reproduktivnog zdravlja žena koji kroz predavanja i savjete, približe ovu tematiku trudnicama iz cijele BIH. Prošle godine imali smo nekoliko trudnica iz Hrvatske i Slovenije, što nas posebno veseli jer je regionalna saradnja i razmjena iskustava iznimno važna.

Škola za trudnice Radosnica se već 9 godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva. U Banjoj Luci se ovaj događaj realizuje  već treći put a organizovan je i u Prijedoru, Gradišci, Zenici i Istočnom Sarajevu. Cilj ovih događaja je podizanje svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, trudnoći i roditeljstvu u svim regijama BIH, posebno onim mjestima gdje trudnice nemaju priliku edukovati se kroz škole . Zato ćemo na Panelu ugostiti eminentne stručnjake  koji će kroz predavanja i panel diskusiju  dati  odgovore budućim roditeljima:

*prof.dr VESNA EĆIM ZLOJUTRO, spec.ginekologije i akušerstva

*dr LJUBO VIŠEKRUNA, spec.pedijatrije i neonatologije

*dr VEROSLAVA MILOŠEVIĆ, spec.pedijatrije i neonatologije

*dr DEJAN NIKIĆ, spec.anesteziologije sa reanimacijom

* dr MILANA LEKIĆ, BTG

* GORDANA BEDNAŠ , babica

Nakon teoretskog dijela  uslijediće PRAKTIČNI DIO gdje će polaznice škole za trudnice “Radosnica”prikazati  vježbe u trudnoći sa tehnikama disanja te približiti svim učesnicima kako izgleda psihofizička priprema za porod u ovoj školi.

Nakon bogatog programa  uslijediće pauza gdje će trudnice moći obići 27 štandova naših dragih prijatelja i izlagača koji su se potrudili da obezbijede vrijedne poklone za učesnice. Takođe, u  BEAUTY KUTKU by Vesna Stojanović make up i Sanja Janjić, nezavisni Oriflame menager trudnice će se moći šminkati, zabaviti uz sjajne proizvode  i profesionalne savjete naših saradnika.

Veliku zahvalnost dugujemo  kompanijama Euromand, El Pharma, 4U Pharma, BioTechnology and Genetics, Bojprom, Anapharm, Weleda, Mustela, Salveo, voda LEDA, Planet doo, Moj Market, Tosama BIH, Ori products, studio Lenka Keleman, Jelena Zajac, Hemofarm, Vrisak design, Violeta, Sebamed, Frutek, Curaprox, Pampers, Berlin Chemie, AbelaPharm koji su učinili da Panel postane prepoznatljiv događaj u regionu.

Trudnice na kraju Panela očekuje VELIKA NAGRADNA IGRA :

Kolica by Bojprom, stolica za hranjenje, jastuk za dojenje, Anapharm pokloni, Weleda pokloni, haljine i tunike za trudnice by Vrisak desing, Ori paketi, Hemofarm pokloni, El Pharma pokloni, torta od pelena by J.Zajac, Tosama paketi, Mustela pokloni, trudničko i newborn fotografisanje by Lenka Keleman, edukacije, Salveo pokloni, Pufies pelene, Oriflame pokloni, Violeta pokloni, Frutek pokloni, Sebamed pokloni, Curaprox pokloni, Pampers pokloni, Berlin Chemie pokloni , AbelaPharm paketi, profesionalno šminkanje i jos punoooo toga..

A da Panel bude veseo, zabavan i rasplesan pobrinuće se prijatelji iz KUD-a “Čajavec” koji pripremaju pravi spektakl!

DRAGE TRUDNICE, PRIJAVA JE OBAVEZNA NA TEL.065915979! Budite dio najvećeg događaja I uživajte u trudnoći! Vaša Radosnica, za korak ispred ostalih!

Komentari

Share.