fbpx

NOVOGODIŠNJI FESTIVAL ZA TRUDNICE

0

Novogodišnji festival za trudnice je najveći regionalni, besplatni novogodišnji program za trudnice koji će se održati u Banjaluci, 27.12.2018. sa početkom u 16h u Domu omladine.

Organizator festivala je škola za trudnice “Radosnica”iz Banjaluke koja se već osam godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva, koristeći se savremenim metodama u radu te okupljajući stručnjake iz različitih oblasti reproduktivnog zdravlja žena.

Ovaj događaj  je isklučivo društveno odgovornog i edukativnog karaktera sa ciljem podizanja svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, dojenju te  roditeljstvu. Mnoge žene u manjim sredinama BiH nemaju priliku edukovati se o ovim temama, zato su ovakvi događaji od velikog značaja jer pružaju dostupnost stručnim informacijama, razmjenu iskustava sa drugim trudnicama te osnažuju žene da pozitivno razmišljaju o porodu.

Dragocjeni savjeti  o tome šta se događa u  organizmu trudnice od začeća do poroda, kako se pripremati za porod i primijeniti tehnike disanja, relaksacije i napinjanja,  šta ih očekuje u porodilištu, koliko je važno dojenje za majku i za bebu, te kako njegovati bebu po izlasku iz bolnice su samo neke od tema o kojima će stručnjaci govoriti na festivalu.

 Nakon svake obrađene teme organizujemo diskusiju na kojoj će učesnici programa dr Ljubo Višekruna, spec.pedijatrije i neonatologije , babica Gordana Bednaš, dipl.med.zdr.njege Vlatka Bojanić te babica Snježana Prolić dati odgovore na sva pitanja trudnica.

U revijalnom dijelu programa trudnice očekuje spektakl – orijentalni PLES ZA TRUDNICE by Dance Studio Mafdet koji će ovu umjetnost na jednostavan  i senzualan način približiti trudnicama, ističući blagodeti plesa u trudnoći.

Takođe, u revijalnom dijelu očekuje nas fenomenalna MODNA REVIJA by MALI SVIJET MAŠTE, domaćeg branda koji je maštovit, razigran i jedinstven te koji će na suptilan način predstaviti  moderan trudnički stil.

IIIII JOŠ JEDNO IZNENAĐENJEEE!!!

Na kraju programa trudnice očekuje BOGATA NAGRADNA IGRA- auto sjedalica, električna baby njanjalica, Avent izdajalica, nosiljke za bebe, jastuk za dojenje, Anapharm pokloni, Weleda pokloni, torta od pelena by Jelena Zajac, Mustela pokloni, Hemofarm pokloni, Moj Market pokloni, Salveo pokloni, besplatne edukacije, EL Pharma pokloni, Pufies pelene, Atika paketi

ZLATNI SPONZOR- kompanija BOJPROM

PRIJATELJI DOGAĐAJA – apoteke Anapharm i Hemofarm, Euromand , Salveo d.o.o, Amicus Pharma, voda Leda, Moj Market, Pharma Maac, El Pharma, Philips Avent, Studio Aleksić Photography, Mali Svijet Mašte, Berlin -Chemie Menarini, Planet d.o.o, Jelena Zajac, Oriflame by Sanja Janjić, Frizerski studio Alex, Dance Studio Mafdet, Centar za psihoterapiju “U povjerenju”, Atika.

Drage trudnice, PRIJAVE SU OBAVEZNE NA TEL.065915979 ILI U INBOX ŠKOLE ZA TRUDNICE RADOSNICA! Prijavite se na vrijeme i osigurajte mjesto na najvećem trudnickom  događaju.

Komentari

Share.