fbpx

IVANČICA DESIGN – slatke stvarčice po vašoj želji

0

Ivana ima 30 godina. Živi u Mostaru, gdje je i završila Ekonomski fakultet. Udata je i ima dvogodišnjeg sina.

Njena najveća inspiracija je njen sin kojem je željela pružiti neke stvarčice koje nije mogla nigdje da kupi, te je tako spojila ugodno s korisnim. Sa iskustvom i tradicijom šivenja u njenoj obitelji, osmislila je i izradila divne stvari za svog sina, koje su se potom svidjele i njenim prijateljicama. Zatim i nekim drugim mamama.

I Vi vjerovatno, kao i svaka druga mama, želite potpunu sigurnost i udobnost za Vašeg mališana.

Stoga nas ne iznenađuje činjenica da mame puno vremena provedu pažljivo birajući ogradice za krevetiće, dekice, jastuke i druge simpatične sitnice koje su njima i njihovim bebama od velike važnosti.

Još ako te sitnice mogu personalizirati i začiniti po svojoj želji tako što će im dodati neku osobnu notu prepoznatljivosti, kao što su slova, imena, natpisi, željene kombinacije boja, a prije svega i željeni kvalitet, sigurni smo da će uveliko suziti izbor ukoliko sve to pronađu na jednom mjestu.

Ivančica design u punudi ima proizvode od pomno odabranih materijala u kojima dominiraju prirodni materijali poput pamuka koji sigurno neće stvoriti nikakve iritacije i koje će vašoj bebi, ali i starijoj djeci, uljepšati i olakšati odrastanje. A pri tome možete sami učestvovati u kreiranju istih.

Zamislite samo iskrenu dječiju sreću i široki osmijeh kada dobiju jastuk oblak, ili pak možda jastuk u nekom drugom obliku i boji… ili dekicu… ili ogradicu, ukras za vrata, kutiju za igračke…

Da ne nabrajamo do besvijesti, pročitajte intervju sa Ivanom, a u kvalitet i divnoću njenih proizvoda koje pravi s puno ljubavi, uvjerite se i sami:

1. Zašto si se odlučila za kreativni rad i kako je ukratko izgledao tvoj razvojni put?

Dolazim iz krojačke obitelji, tako da me je šivanje oduvijek zanimalo. To je nešto što volim raditi i što me zabavlja. U nedostatku posla, odlučila sam sama sebi izmisliti radno mjesto. Nije mi dugo trebalo da se odlučim upravo za ovo što sada radim. Ideja se rodila prije godinu dana. Budući da i sama imam malo dijete, bilo je stvari koje su mi trebale, a nisam ih mogla pronaći u trgovinama, odlučila sam si sama napraviti. To se svidjelo mojim prijateljicama koje su mi bile prve mušterije, i tako je započela priča o Ivančica Design.

2. Po čemu je IVANČICA DESIGN prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?

Koristim kvalitetne pamučne materijale i pomno biram svaki od njih. U ponudi imam dosta raznovrsnih stvari namijenjenih bebama, ali i malo većoj djeci. Najtraženiji proizvod je definitivno jastuk oblak. Pored njega ima tu još raznih oblika: zvijezda, sova, medo, zeko, jednorog, dinosaur, slon, lav, psić, kućice i mnogi drugi.

Također, pored jastuka, tu su i dekice. One su kombinacija mekanog flisa i pamučnih materijala. Mogu biti s imenom i raznim motivima.

Zatim, tu su i setovi za krevetiće, od onih klasičnih ogradica sa spužvom, ogradica od jastuka i sl. Ogradice od jastuka su posebno zanimljive jer se poslije mogu koristiti kao zasebni jastuci, za igru.

U ponudi imam i dosta drugih dekoracija za sobu. Od ukrasa za vrata, platnenih slova, korpica za igračke, podloga za ležanje i igranje i šator. Zatim baby gnijezda, rajfovi i trakice za kosu, pregače za tete u vrtiću i pregače za male kuhare.

3. Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada, od narudžbe do dostave, da li imate već gotove proizvode u kolekciji ili su namjenski rađeni po upitu klijenta?

Nemam gotovih proizvoda, jer radim po narudžbi. Svaki proizvod nastaje u suradnji s naručiocima. Ja dajem neke svoje ideje, ali uvažavam i njihove ideje i želje. Sama pravim šablone, tako da je svaki proizvod jedinstven i unikatan.

4. Šta je tvoja najveća inspiracija u radu uopćeno i kako se pripremaš za nove kolekcije?

Inspiracija mi je moj sin, ali i sve druge bebice.

5. Možete li nam reći nešto više o vašim daljim planovima i ciljevima?  

Cilj mi je da budem još bolja, i da moji kupci budu jos zadovoljniji. Imam još dosta toga u planu za odraditi, ubaciti u ponudu, međutim, zbog ostalih obaveza, ali i narudžbi kojih je svakim danom sve više, ne stižem.

6. Imate li posebne uspjehe u radu do sada koje biste mogli podijeliti sa našim čitaocima?

Svaki novi proizvod za mene je uspjeh. Jednostavno uživam u tome što radim. Ali mogla bih izdvojiti ovu posljednju ogradicu na kojoj sam radila. Ona mi je baš bila izazov čijim sam rezultatom prezadovoljna, ali i mama koja je taj izazov stavila pred mene.

7. Poruka za sve kreativce?

Ja sam spojila ugodno s korisnim i svoj hobi pretvorila u posao. Vjerujem da postoji još dosta kreativaca koji imaju neke hobije, ideje. Poručila bih im da vjeruju u sebe i da se pokrenu. Barem je danas mnogo lakše putem društvenih mreža doći do kupaca.

Posjetite Ivančica design putem ovih linkova:

https://www.facebook.com/ivancicadesign/

                                                                                  https://www.instagram.com/ivancica_design/?hl=hr

                                              

Komentari

Share.