fbpx

Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” ispunilo očekivanja u Sarajevu

0

Druženje s trudnicama u Sarajevu i ovaj put ispunilo je očekivanja. Više od 130 trudnica na jednom mjestu je uživalo u edukativnim predavanjima, zanimljivim prezentacijama, te su osvojile i brojne vrijedne poklone i nagrade. Projekat koji mostarska kompanija Sfera d.o.o. organizuje sve više nailazi na oduševljenje i veliku zainteresovanost.

Druženje se održalo  u hotelu Ibis Styles, a tokom dvosatnog druženja trudnice su razmjenjivale iskustva, komunicirale sa predavačima, predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri projekta, te se educirale o svemu što ih zanima kada je u pitanju trudnoća i njega djeteta.

Učešće je bilo besplatno, te pored predavanja svaka trudnica je imala priliku direktno za štandom sponzora i partnera dobiti dodatne informacije, te saznati sve beneficije njihovih proizvoda.

Glavnu nagradu objezbjedila je kompanija Biassco, inače sponzor projekta, sa poznatim proizvodima za oralnu higijenu usne šupljine Curaprox: ”Zdrav osmjeh je uspjeh”. Pored toga svaka trudnica je dobila i ostale vrijedne poklone koje su obezbjedili sponzori i partneri projekta, kao i časopis Roditelj, inače jedini specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, a koji izdaje kompanija Sfera.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Curaprox, Milupa, Child Life, BioGaia, Anaftin Baby i Espumisan L, To.To, Bepanthen, MAM, La Roche Posay, Solgar, Sebamed, Femibion..

Partneri:  Mg Mivela, Mollers, Hamanek, Frutek, PRO Balans Baby i PrenataS, te Nobel.

Projekat se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Tuzla i Banja Luka. Naredno druženje je zakazano za Tuzli, a za 3 mjeseca ponovo u Sarajevu.

This slideshow requires JavaScript.

Komentari

Share.