fbpx

Dječije kuhinjice Happy Kids – izmamiće najljepše osmijehe vaših mališana

0

Moje ime je Irena Dornik Marinčić. Imam 37 godina, po zanimanju sam Bachelor poslovne ekonomije. Majka sam  jednog tinejdžera i sedmogodišnjih blizanki. Stanovnici smo prekrasnog i sunčanog Mostara.

1. Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao vaš razvojni put?

Mišljenja sam da se čovjek rodi s kreativnošću koju kasnije roditelji i odgajatelji potiču. Vrlo često imam potrebu naglasiti da sam zapravo vrlo sretna osoba obzirom da sam rođena u vremenu kada je postojanje tehnologije bilo u minimalnom izdanju. Moje djetinjstvo je obilježeno druženjem, svaki slobodan trenutak provodili smo vani igrajući se  skrivača, gume, školice te još mnoštvo igara koje smo izmišljali koristeći maštu.  Danas nemali broj djece odrasta zadubljeni u pametne telefone, igrice, tv,  pri čemu im je mašta i kreativnost uspavana.  Kako smo i sami roditelji te ni naša djeca nisu izuzeta od tehnologije koja ih okružuje, nastojimo već od samih začetaka provoditi što više vremena u prirodi s njima te ih okruživati igrama koje im potiču maštu i kreativnost . Obzirom da se suprug već niz godina bavi proizvodnjom namještaja  veliki broj igračaka im je sam izradio s namjerom da ih što manje okružuje plastika. Kada smo prvu kuhinjicu napravili našim curama njihovo oduševljenje je bilo neopisivo te se tu rodila ideja da usrećimo i drugu dječicu potičući ih na igru umjesto na zurenje u TV ekrane.

2. Šta vam je bilo bitno pri stvaranju ovih kuhinjica? Kako ih naručiti i koji modeli su dostupni u ponudi?

Prvenstveno smo usmjereni na kvalitetu i  sigurnost mališana,  te su nam u svakom modelu  najveći kritičari naše djevojčice. Sve kuhinjice su ručno rađene od vrhunske oplemenjene iverice te uz minimum plastike.  Po završetku  modela  kontaktiramo kupca da nam potvrdi da li je to ono što želi ili ima još nekih ideja, te istu šaljemo brzom poštom na adresu. Od svih klijenata tražimo povratnu informaciju kako njega osobno tako i djeteta te smo do sada zaista dobili mnoštvo oduševljenja.

Isporuka kuhinjica je od 7-10 dana s tim da ukoliko je nekoj princezi rođendan ili neka prigoda te je potrebna hitno kuhinjica uvijek imamo na raspolaganju par modela koja se mogu isporučiti u roku od dva do tri dana.

Također svaki kupac od ponuđenih kuhinjica može sam predložiti model po svojoj želji, tj izabrati model, ručke, dezen te tako učestvovati u kreaciji po izboru mališana.

Naš trenutno najtraženiji model je kuhinjica Rea a cijena iste je 219,00 KM. Također već ovih dana imamo namjeru obratiti se Institutu za intelektualno vlasništvo radi zaštite dizajna.

3. Šta vam je najveća inspiracija u radu?

Definitivno najveća inspiracija su naša djeca, također pronalazim je u mašti te se često stavim u ulogu djeteta sa pitanjem šta je to što bi mene zaintrigiralo  kada bi se vratila u djetinjstvo. I na kraju uvijek se konsultiramo sa curama .

Kroz ovaj posao stekli smo mnoštvo poznanstava upoznali divne ljude  koji su nas učinili neizmjerno sretnima ispunjajući prvenstveno dječja očekivanja, a i sami znamo da su djeca najiskreniji suci.

4. Narudžbe i dodatne informacije možete tražiti privatnom porukom preko gugu.ba Facebook stranice ili privatnom porukom putem Dječije Kuhinjice Happy Kids Facebook stranice:

https://www.facebook.com/DjecjeKuhinjice/?ref=bookmarks 

Radujemo se vašem javljanju 😊

5. Naši modeli su:

This slideshow requires JavaScript.

Cijena većih kuhinjica je od 219,00 – 259,00 KM . Dimenzije kuhinjice izražene u cm su 112 Š x 110 V x 28,5 D.

Također,  kuhinjica može biti i u manjim dimenzijama 80 Š x 110 V x 28,5 D, (bez ormara), te bi ta iznosila od 149,00-169,00 KM.

Kuhinjice mogu biti personalizovane na način da će se ime djeteta ugravirati u srce (slika u prilogu) te postaviti na samu kuhinju. Ova usluga je već uključena u cijenu ukoliko se radi o jednom ili dva imena odnosno srca. Ostali oblici se dodatno naplaćuju u iznosu od 5 KM.

Podloge svake kuhinje se također mogu birati u skladu sa željama kupca.

Podloge koje možete birati

 

 

Komentari

Share.