fbpx

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – četrnaesta knjiga „Biljke“

0

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

Kolekcija knjiga kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Medvjedić Winnie Pooh, Tigar, Praščić i ostali prijatelji vode djecu kroz sve teme na zanimljiv i djeci blizak način.

Knjige iz kolekcije bit će zasigurno zabavne i roditeljima jer su u njima podaci koje će možda prvi put i sami saznati. Otkrivanje novih znanja s djecom iskustvo je koje se ne propušta.

Biljke same stvaraju hranu pomoću sunca. One stvaraju kisik, koji nam je potreban za disanje. Postoje biljke najrazličitijih boja i oblika. Neke od njih divno mirišu, a neke smrde. Mogu biti veće od nebodera, ali i manje od dječjeg prstića. Znate li da suncokret može biti viši od žirafe? Stablo baobaba može narasti tako veliko da ljudi u njemu imaju kuću. Od kojih se biljaka dobiva kruh? Kako se zove najsmrdljivija biljka na planetu? Svijet biljaka prepun je zanimljivosti…

Četrnaesta knjiga, “Biljke”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

Komentari

Share.