fbpx

Povodom 10. rođendana dm darovao mame i bebe

0

Povodom obilježavanja deset godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, kompanija dm drogerie markt na poseban način poželjela je dobrodošlicu svim bebama koje su rođene 29.6. Na ovaj dan prije deset godina otvorena je prva dm prodavnica u BiH. Predstavnici kompanije su posjetili 34 porodilišta širom Bosne i Hercegovine i tom prilikom mamama i bebama uručili poklon pakete. Uz srdačnu čestitku svaka porodilja dobila je poklon paket sa proizvodima za mame i bebe iz asortimana dm robnih marki babylove i alverde.

“Povodom proslave našeg jubileja u Bosni i Hercegovini željeli smo da sve one koji se rode na dm-ov 10. rođendan obradujemo poklonima. Ovim putem još jednom čestitamo roditeljima na najvećem daru koji se može dobiti a to je novi život”, rekao je Damir Šlosel, direktor kompanije dm BiH i naglasio da dm već četvrtu godinu u BiH realizuje program lojalnosti babybonus, u okviru kojeg roditelji ostvaruju brojne pogodnosti do druge godine bebinog života.

U babybonus programu do sada je sudjelovalo više od 34.000 članova, a taj broj svakodnevno raste jer je sve više roditelja koji prepoznaju kvalitet i značaj podrške koju im dm ovim programom omogućava. Novitet babybonus programa su i pogodnosti za sve trudnice.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 500 zaposlenika i 61 prodavnicom u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2014/15. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Fotografija 4 GAK

Komentari

Share.