fbpx

Šta tate misle o trudničkom tijelu?

0

Tata i buduće tate su anonimno napisali šta misle o promjeni tijela njegove partnerke tokom trudnoće. Neke stavove vam prenosimo u cijelosti:

“Još uvijek me seksualno privlači, ali mi je malo i smiješna. Ona je jako niska, i kada je došla u 7 mjesec stvarno je izgledala smiješno, ali na divan način. Tako niska sa masivnim trbuhom, nasmijavala me je svaki put kada je vidim.”

“Moja supruga je bila i ostala sexy i nakon trudnoće. Ona mi ne vjeruje. Mogao sam joj cijeli dan davati komplimente, pisati sonete, poeziju, šaputati i očajno razmišljati koliko volim svaki dio nje, ali ona se sakrivala. Draga ženo, vidio sam šta ti je beba učinila i to je učinilo da te želim još više.”

“Smatram da je moja žena bila totalno divna dok je bila trudna. Mislim, to sam osjećao i prije i poslije, ali kao da sam osjećao nešto više, kao da mi je bila više atraktivna kada je nosila moje dijete.”

“Moja supruga u 7. mjesecu nije mogla izaći iz kade sama. Morala je zvati mene da joj pomognem. Bila je nevjerovatno slatka dok je bila trudna.”

“Sve je bilo uredu do 8. i 9. mjeseca, kada se pratvorila u pragasaurus Rex – gigantskog dinosaura.”

“Još uvijek vidim istu ženu koju volim i s kojom sam u braku. Mislim, ona se udebljala, ali to je kao da moj mozak ne dopušta da je vidim na bilo koji način. Naravno, njene ruke više nisu zategnute, njeni bokovi i noge su šire, ali to mi stvarno ne smeta.”

“Moja supruga je neobično sexy. Volim i njene strije, to sam joj ja napravio i ima ih jer mi je dala troje divne djece. Ona je divna.”

Da li ste se iznenadili ovim komentarima?

Komentari

Share.