fbpx

TiPi tent Sovica – nezaboravni trenuci zabave za vaše mališane

0

Uz zanimljive igračke koje pravi jedna divna mama, pažnja vašeg djeteta će biti usmjerena, a u kvalitet i porijeklo prirodnih materijala od kojih se izrađuju jastuci, ogradice, šatori, podloge, možete biti potpuno sigurni!

Uz edukativne podloge za bebe koje su mekane, tople i prekrasno ukrašene, vaše dijete će se dobro zabaviti, a pri tome njegova sigurnost neće biti ugrožena.

Djeca su neiscrpna inspiracija kada je izrada ovakvih stvarčica u pitanju.

Stoga, ako vaš mališan ili vi imate neku ideju, vrijedna ekipa TiPi tent Sovica će se potruditi da je provede u djelo!

1. Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao vaš razvojni put?

Naravno, kao i svaka buduća mama, u trudnoći sam počela razmišljati o potrebnim stvarima za dolazak bebe. U moru dostupnih stvari, ja sam željela nešto posebno, prilagođeno njemu i njegovim potrebama. Iskrena da budem, željela sam da to bude naših ruku djelo. I uspjela sam. Prvo smo izradili ogradicu za krevetić sa likom Sovice.

Kasnije, osmišljavajući kako treba izgledati savršen dječiji kutak, došli smo na ideju izrade mini šatora. Konačan proizvod nam se jako svidio i odlučili smo to podijeliti na društvenim mrežama, prvo sa našim prijateljima, a onda smo to predstavili i široj populaciji.

I stvarno, ljudi su u najmanju ruku bili oduševljeni i samim tim zainteresovani za naš proizvod.

2. Po čemu je brand prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?

Jedan jako interesantan naš proizvod je edukativna podloga za bebe. Podloga na kojoj mame i bebe provedu najviše vremena. Zato ona mora biti mekana, topla, šarena i šuškava, tako da u jednom momentu bebi pruži mekoću dodira i ušuška u miran san, a u drugom momentu da bebi pruži šarenilo i motivaciju za igru. Šuškave i 3D dijelove podloge namjerno stavljam na krajeve podloge da ne bi remetili bebin san.

 Od naših proizvoda tu su još i ukrasni jastuci, te prekrivači za krevet kako bi se upotpunio cijeli ambijent.

3. Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada od narudžbe do dostave?

Naše šatore i ostale proizvode radimo po željama kupca i zajedno osmišljavamo kako će izgledati gotov proizvod. Na stanju uvijek imamo i nekoliko najtraženijih šatora u slučaju da se kupcu žuri.

4. Šta je vaša najveća inspiracija u radu uopćeno i kako se pripremate za nove kolekcije?

Nekad su nam inspiracija likovi iz crtića, a nekad radimo po motivu omiljene životinje ili bajke.

Uglavnom, bez straha i sa zadovoljstvom se upuštamo u nove izazove pred koje nas stavljaju roditelji, tetke, djedovi i nene. I uz pomoć materijala, makaza, konca i igle stvaramo prava mala carstva.

Sve aplikacije su naš ručni rad.

Poznata stvar je da su djeca naša inspiracija, a kako smo moj muž i ja profesori po zanimanju, svakodnevno se hvatamo ukoštac sa djecom i tako potičemo našu maštu i kreativnost. Ja sam oduvijek bila kreativna duša puna ideja, ali nisam imala hrabrosti da ih provedem u djelo.

Prekretnica za to je bilo rođenje našeg sina, a uz hrabrost i pokretljivost mog muža sve moje ideje pretvorene su u djelo.

Kako se naš sin razvijao, tako su rasle i potrebe, a sa potrebama našeg djeteta nastajali su i novi proizvodi.

5. Možete li nam reći nešto više o vašim daljim planovima i ciljevima?

U izradi su i neki novi proizvodi, a ko zna kakav će nam još zadatak postaviti naš sin.

Njegujte kreativnost i maštu svog djeteta i priredite mu nezaboravne trenutke igre uz ove igračke i potrepštine.

Više pogledajte u nastavku, a ne zaboravite posjetiti ni njihovu facebook stranicu: https://www.facebook.com/TiPi-tent-Sovica-902219906608707/?ref=br_rs

This slideshow requires JavaScript.

Komentari

Share.