fbpx

Zubić vila poručuje: Još deset dana bojite i vrijedne nagrade osvojite!

0

Dragi naši mališani i dragi roditelji, s obzirom da ste pokazali veliki interes i bili toliko vrijedni i kreativni u bojenju crteža koje je za vas pripremila Zubić vila, na vaš zahjtev odlučili smo da produžimo trajanje nagradne igre, te omogućimo vam da vaše crteže šaljete još dodatnih nekoliko dana.

Crteže vaših mališana možete slati do 25.10. 2016. godine.

Prva specijalizirana banka za pohranu matičnih ćelija iz mliječnog zuba BioEden je za naše mališane pripremila vrijedne nagrade koje će obilježiti njihov korak i osigurati njihovu budućnost. Pohranjivanjem matičnih ćelija iz mliječnog zubića prilazimo korak bliže budućim tretmanima koji život znače.

Nagradna igra koju je BioEden za vas pripremio sastoji se iz nekoliko koraka.

Potrebno je da isprintate slike koje smo pripremili za Vas, iskoristite svoju maštu i obojite sliku. Obojenu sliku uslikajte mobitelom i pošaljite na našu e-mail adresu info@bioeden.ba ili na adresu Maršala tita broj 2.

Korištenje personalizovanih matičnih ćelija je zasigurno tretman budućnosti, gdje je osnova kompatibilne matične ćelije. Pohranjivanjem upravo svojih matičnih ćelija osiguravate svom djetetu idealnu kompatibilnost – bez rizika za odbijanjem, bez potrebe za potragom donora te dostupnost u svakom trenutku. S obzirom da se matične ćelije pohranjuju u ranom dobu, izbjegava se eventualno starenje te svakako osigurava njihov optimalni potencijal.

crtez-1

crtez-2

crtez-3

crtez-4

Komentari

Share.