fbpx

Život nakon tragedije: Vanessa Bryant objavila divnu snimku iz svoje kuće

0

“Moja Koko, izgleda baš poput Gigi s očima njenog tate”, napisala je.

Koko, punim imenom Capri Kobe, najmlađa je kći košarkaša i njegove supruge, a rođena je prije sedam mjeseci, prenosi “RadioSarajevo“.

Dok djevojčica pokušava hodati uz pomoć “tete Riri”, mama Vanessa bodri je iza kamere.

“Dobra curica, hoće to ponoviti”, pita je, a Koko se pokušava još jednom podići na noge.

Fanovi su komentirali da zaista vide sličnost malene s 13-godišnjom Gigi, ali i ocem.

Gianna, čiji je nadimak bio Gigi, i Kobe Bryant poginuli su 26. januara kad se srušio helikopter kojim su letjeli iznad Calabasasa u Kaliforniji.

Tri dana kasnije supruga Vanessa prekinula je šutnju porukom na Instagramu u kojoj kaže da je “potpuno shrvana” tim gubitkom.

Tekst je objavljen uz noviju obiteljsku fotografiju Kobea i Vanesse sa sve četiri njihove kćeri – Giannom, najstarijom Natalijom (17), trogodišnjom Biankom te najmlađom Capri, rođenom u lipnju 2019.

“Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milionima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima”, objavila je na svojem Instagram profilu Vanessa Bryant (37).

“Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea – divnoga oca naše djece – i moje predivne, mile Gianne – tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri”, napisala je bivša manekenka.

“Posve smo slomljene i zbog obitelji koje su također u nedjelju izgubile svoje voljene; intimno dijelimo njihovu tugu. Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol”, dodaje Vanessa u postu.

“Utjehu nalazim u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako duboko voljeni. Izvanredno smo blagoslovljene što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti.”

Sve koji žele “nastaviti nasljeđe Kobea i Gianne u sportovima za mlade” uputila je da posjete stranicu MambaSports Foundation.org.

Komentari

Share.