fbpx

Za bebu i majku Bepanthen mast

0

Mlade majke često su zabrinute zbog kože novorođene bebe, posebno kad njihov mališan ima crvenu i nadraženu guzu. Majka naravno odmah posumnja u ispravno postupanje s djetetom i njegu kože, a često se javlja i osjećaj nesigurnosti da li je uopće dobra majka. Budući da svaka majka želi najbolje za svoje dijete, takvi je problemi ne ostavljaju ravnodušnom.

Crvenilo i nadražena koža guze čest je slučaj djece u najranijoj dobi. Pojedina djeca imaju više sreće i to im se rijetko događa, posebice ako su njihove majke osviještene glede preventivne njege najnježnije kože. Ostala djeca imaju ozbiljne teškoće sa crvenilom i iritacijom kože, a to je često uzrok dječjem plaču.

Ako ste i vi jedna od tih majki, čije dijete plače zbog nadražene kože na guzi, odmah ćemo vas utješiti, budući da postoji vrlo jednostavno rješenje tog problema. Uz uvažavanje naše preporuke, teškoće ćete izbjeći i u budućnosti.

Najvažnije je da najprije izliječite crvenilo i upalu kože na guzi vaše bebe, koja je postala takva zbog stalnog kontakta s pelenama. Nakon izlječenja vrlo je važno da odgovarajućom njegom spriječite daljnje tegobe, kao što su crvenilo i iritirana koža.

Proizvodi za njegu kože djeteta koji se nalaze na tržištu dosta se razlikuju. Postoji samo jedna mast, Bepanthen® mast koja ima dvostruko djelovanje – aktivno štiti i nježno liječi crvenilo kože. Vodeći dermatolozi, pedijatri preporučuju Bepanthen®  mast kao “zlatni standard” među proizvodima za njegu bebine guze.

Klinički je dokazano da se s redovitom upotrebom Bepanthen® masti uveliko smanjuje mogućnost crvenila kože bebine guze. Mast je bogata izabranim masnoćama koje  stvaraju prozračni zaštitni sloj na koži te ju štite od hemijskih i fizičkih uticaja. Dekspanthenol je učinkovit sastojak koji pospješuje prirodni proces liječenja kože.

Bepanthen® mast je niz godina priznata robna marka, poznata kao posve prirodna i klinički ispitana. Budući da ne sadrži konzervanse, bojila i mirise, savjetujemo upotrebu Bepanthen® masti i za nedonoščad.

Majke koje koriste Bepanhten® mast mogu biti mirne i uvjerene da čine najbolje za svoje zlato.

L.BA.MKT.11.2017.0623

Komentari

Share.