fbpx

Weleda novogodišnji pokloni

0

Decembar je mjesec darivanja, tako vas i Weleda daruje u sklopu našeg velikog novogodišnjeg darivanja! Ovo su pokloni koje možete osvojiti, a detaljnije informacije kako možete dobiti neki od ovih divnih proizvoda, pogledajte na gore navedenoj stranici.

Balzam protiv vjetra i vremenskih uticaja

Ovaj visokosadržani balzam pouzdano štiti nježnu dječiju kožu lica od hladnoće, vjetra i ostalih vremenskih uticaja. Čisti pčelinji vosak i vuneni vosak stvaraju prirodni zaštitini sloj, bez da utiču na disanje kože, dok bademovo ulje i cvjetni ekstrakti iz kontroliranog biološkog uzgoja nevena smiruju, hrane i štite kožu lica.

Nevenova krema protiv pelenskog osipa

Osjetljiva bebina koža brzo reaguje na iritacije u obliku crvenila i rana naročito u predjelu pelena, stoga joj je potrebna adekvatna njega. Weleda Nevenova krema protiv pelesnkog osipa, smiruje upalna područja, sprječava nastanak rana i njeguje efikasno kod iritirane kože i crvenila. Odabrani prirodni sastojci poput pčelinjeg voska, lanolina i cink oksida štite od vlage i bakterija, bez da utiču na disanje kože i djeluju protuupalno. Biljni ekstrakti nevena i kamilice smiruju kožu, dok visokokvalitetno bademovo i susamovo ulje njeguju i pospješuju regeneraciju.

Weleda 100% prirodna njega za bebe i djecu. Preporučile babice.

Dostupna u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama u cijeloj BiH.

Više na: Facebook.com/weleda.ba

Weleda Ulje za masiranje međice

Priprema za porođaj

Tokom poroda međica (perineum) mora izdržati jake napore, stoga se trudnicama od 34. sedmice trudnoće savjetuje masaža koju treba svakodnevno ponavljati u trajanju od 5 do 10 minuta. Rezultat je rastezanje i opuštanje međice, zbog čega se smanjuje mogućnost pucanja međice, pa je i oporavak nakon poroda brži i lakši. Weleda Ulje za masiranje međice sadrži blaga etirična ulja muškatne kadulje i ruže, posebno pogodna za ovo osjetljivo područje. Ulje badema i pšeničnih klica sa visokim udjelom vitamina E povećavaju elastičnost tkiva, dok se masažom potiče cirkulacija u tkivu, pa tako i njegova mekoća.

Pridružite se Weledi na: Facebook.com/weleda.ba

Komentari

Share.