fbpx

Weleda iznenađuje vaše mališane

0

[quote]Potražite omiljenu kremu od nevena za bebe u svim bolje opremljenim ili Weleda partner apotekama, te iznenadite svoje mališane jer Weleda vam poklanja dječiju lutkicu napravljenu od bio pamuka. Akcija traje od 01.11. do isteka zaliha.[/quote]

Osjetljiva bebina koža brzo reaguje na iritacije u obliku crvenila i rana naročito u predjelu pelena, stoga joj je potrebna adekvatna njega.

Nevenova krema za bebe sprječava nastanak rana i njeguje efikasno kod iritirane kože i crvenila. Odabrani prirodni sastojci poput pčelinjeg voska, lanolina i cink oksida štite od vlage i bakterija, bez da utiču na disanje kože. Biljni ekstrakti nevena i kamilice smiruju kožu, dok visokokvalitetno bademovo i susamovo ulje njeguju i pospješuju regeneraciju. Podnošljivost je dermatološki testirana i kod kože sklone neurodermatitisu. Preporučile babice.

Na kanadskom portalu ptpa.com, gdje roditelji testiraju različite proizvode, Weleda Nevenova krema za bebe je proglašena apsolutnim pobjednikom u kategoriji proizvoda za njegu beba.

Više na: Facebook.com/Weleda.ba

Komentari

Share.