fbpx

To je vaša priča – zajedno s Avonom!

0

Već 130 godina sa nama – posebna kompanija sa posebnim ciljem! Učiniti život žena širom svijeta puno ljepšim.

Znate li o kojoj kompaniji govorimo? To je Avon, istinska kompanija za žene.

Nijedna kompanija danas se ne može pohvaliti sa dužom tradicijom osnaživanja žena od Avona.

Kompanija koja je osnovana davne 1886 godine od svog osnivanja je imala za cilj osnažiti žene širom svijeta i pružiti im finansijsku neovisnost. Iako je sve krenulo od jednog Avon Člana Kluba kompanija u svojoj brojnoj porodici ima preko 6 miliona Članova Kluba širom svijeta.

To su osobe koje donose Avon brošure i proizvode u domove njima dragih osoba i svih onih koji uživaju u kvaliteti Avon proizvoda. Od make up proizvoda, preko njege lica i tijela Avon nudi svima ono što im je potrebno. Brošure izlaze svake 3 sedmice i na njihovim stranicama možete otkriti pregršt noviteta.

Ali pored neodoljivih proizvoda iz Avon ponude, Avon je više od ljepote.

Avon ženi pruža iskustvo i ljepotu u nekoliko područja. Ne samo u vrhunskoj kvaliteti i povoljnim ponudama proizvoda, nego i kroz edukacije koje će vam pomaći da ostvariti snove i postignete svoje ciljeve. Novo znanje pomoći će vam u životnim i poslovnim izazovima.

Otkrijte šta znači biti Avon Član Kluba i sami zakoračite u svijet uspješnih priča s Avonom. Pridružite se Avon porodici, budite dio još bolje priče uspjeha i ljepote.

Počnite sada i ispunite kontakt formu na linku.

Živi strastveno.

Živi lijepo.

Avon. Više od ljepote

Komentari

Share.