fbpx

U Sarajevu 12. novembra Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”

0

U Sarajevu će se 12. novembra 2018. godine održati edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, a u saradnji sa Poliklinikom Sunce Agram.

Pored edukativnih predavanja, bit će predstavljeni brendovi sponzora i partnera druženja. Trudnice će također dobiti poklon vrećice sa promotivnim materijalom, te časopis Roditelj čiji je izdavač kompanija Sfera. Pored toga, tu su nagrade i poklon paketi sponzora i partnera.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby, Espumisan L i Lioton 1000,  te Tosama.

Partneri: Medimpex sa proizvodima Mollers, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Teme o kojima će se govoriti su:

  • dr. Taib Delić, specijalist ginekolog, direktor Poliklinike Sunce-Agram; Tema: Ishrana u trudnoći,
  • dr. Aida Zujović-Ajanović, specijalist ginekologije i opstetricije u Poliklinici Sunce-Agram; Tema: Ultrazvučni pregledi po trimestrima,
  • dr. Amila Zukanović, kompanija Biassco; Tema: Važnost oralne higijene u trudnoći
  • ph. Anisa Šišić, kompanija Berlin-Chemie; Tema: Velika pomoć za male stomake i Kako olakšati nelagodu prilikom rasta prvih bebinih zubića,
  • sci. med. Verica Mišanović, kompanija Euromand; Tema: Dojenje,
  • Jasminka Ćehajić, specijalist ginekologije, kompanija Ewopharma; Tema: Antimetil u trudnoći,
  • Maida Agić, supervizor Trade marketing odjela, kompanija Pampers; Tema: Prednost korištenja pelena u formi gačica

Inače, kompanija Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj. Časopis je namjenjen majkama i njegov cilj je da educira, informiše i savjetuje. Shodno uspješnoj saradnji sa stručnjacima, doktorima i majkama, nastala je ideja za realizacijom ovog projekta. Poliklinika Sunce Agram je najveća i najsavremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.

Prvo druženje održano je u Mostaru, dok je naredno zakazano za Banja Luku.

This slideshow requires JavaScript.

Komentari

Share.