fbpx

STVARAONICA MM – tamo gdje želje postaju stvarnost

0

Možda će zvučati pomalo čudno, ali mnogo volim promatrati ljude, sve što ih okružuje, njihovo ponašanje, odnos prema djeci i upravo je to ono što me dovodi do najboljih ideja. Jedna od takvih je upravo bila i ideja o Stvaraonici MM.

Kreativnost vam omogućava da napravite nešto od ničega – skupljajući komadiće materijala, razmišljajući, kreirajući malo pomalo rodila se prava mala bajka obavijena iskrenom – majčinom ljubavlju.
Kažem majčinom jer u momentu kada nastaje Stvaraonica MM ja postajem majka jedne divne, ma prekrasne djevojčice Maise.

Vremenom, od kućne radionice, a uz pomoć mog divnog supruga, otvaramo svoj Showroom kako bismo pružili budućim mamama što bolju uslugu i uspomenu koja će jednoga dana preći u tradiciju jer naši proizvodi se prenose s koljena na koljeno – i imaju neprocjenjivu vrijednost – beskrajnu ljubav.

Danas Stvaraonica MM je tim od četiri uposlena, a još više je onih koji svojim zalaganjem doprinose da budemo to što jesmo – stvaraoci najljepših uspomena.

Stvaraonica MM nudi unikatnu baby opremu, opremu za krevetiće, dječije sobe kao i slobodno mogu reći”, nakit za najmlađe.

Na samom početku bazirali smo se na personalizirane dekice (sa imenom bebe, datumom rođenja) a već danas pravimo male bajke – kako ih nazivaju upravo naši kupci, na ogradicama za krevetiće, ukrasnim jastucima, višenamjenskim jastučićima, maminim gnijezdima, igraonicama za bebe itd.

Mi nemamo najprodavaniji proizvod jer svi proizvodi se prodaju jednako i jednako su traženi.

Ono što nas izdvaja od ostalih jeste što pružamo budućim mamama i onima koje to već jesu, da misleći na svoje najdraže, urede dječiji kutak onako kako žele upravo oni.

Na taj način primamo mnogo slatkih crteža koje bojimo najljepšim pamučnim materijalima, šijemo osmijehe i obavijamo neopisivom srećom na licima zadovoljnih mama, a kasnije, kada bebe porastu njihovom igrom sa našim kreacijama na platnu.
Posebno bih napomenula da mi ne koristimo vještačke boje, nemamo ništa gotovo, tj. imamo samo materijal, makaze, iglu i konac. Svi naši proizvodi su odmah spremni za korištenje jer su čisti i mirisni.
Pored stopostotnih pamučnih materijala, pri izradi proizvoda koristimo antialergijski vatelin i silikonske kuglice koji pružaju savršenu mekoću i toplinu.

Uvijek imamo nekoliko gotovih proizvoda u slučaju da nas svojim ranijim dolaskom iznenadi jedna od bebica, a mama poželi da sve bude spremno za njen dolazak na ovaj svijet. Najveći dio naših proizvoda je rađen po unaprijed smišljenom modelu za čiju izradu je potrebno do sedam dana od dana narudžbe. Nakon što kupac dobije slike, daje nam smjernice da li ćemo slati brzom poštom ili će lično doći do nas.

Nove proizvode stvaraju upravo naši kupci, svojim idejama, maštom i tako nam daju ono najvažnije – inspiraciju. Bebicama je potrebno stvoriti ambijente, male kreativne svjetove u kojima će se osjećati sigurno i ugodno, svjetove u kojima će se razvijati mašta… Zato ideje kako osmisliti sobice koje će razvijati kreativnost, pružiti mnogo igre i zabave – male dječije svjetove mašte prepustite nama – Stvaraonici MM.

Riječi koje nam kupci upute nakon što preuzmu pošiljku daju nam vjetar u leđa i veoma često izazovu suze radosnice na našim licima. Izdvajamo neke od njih:

Naši proizvodi imaju standardizirane cijene i važe za sve kupce. Dakle, bez obzira na količinu narudžbe nikada ne dajemo popust, ali isto tako, veoma često nagradimo vjernost. O tome zašto je to tako, vjerujem da je suvišno i pisati jer radi se o, slobodno mogu reći, posebnim proizvodima, za čiju izradu pored uloženog materijala, potrebno je i mnogo vremena, a nama je svaka beba/dijete jednako važna.

Složit ćete se s nama da je najljepši osjećaj ispuniti želju svom djetetu – neka Vaši mališani vjeruju da ste superheroji, vile, čarobnjaci – jer to zaista i jeste jer ste im pružili život, ljubav i beskrajnu pažnju.

Nama dozvolite da budemo dio te čarolije.

 

 

 

Neki od posljednjih naših proizvoda:

 

Ostali proizvodi mogu se pogledati na: www.facebook.com/stvaraonicaMM

Komentari

Share.