fbpx

Škola za trudnice u Tuzli

0

PZU ginekološka klinika „KORAK DO ŽIVOTA“ pokrenula je prvu psihofizičku za trudnice u Tuzli, kako bi u prijatnoj i mirnoj atmosferi pripremila trudnice za dolazak novog člana porodice.

Prve vježbe i predavanja su održani prošle sedmice u Sali Katoličkog školskog centra, a trudnice koje su posjetile Školu bile su izrazito zadovoljne modernijim načinom pristupa, te vježbama koje su važne za pripremu trudnice za porod.

Tim iz PZU „Korak do života“ će svake sedmice pripremati stručna predavanja i fizičke vježbe  koje će trudnice adekvatno pripremiti za dolazak novog člana porodice. Partneri projekta su Bio Save – ovlašteni partner prve i vodeće evropske banke matičnih ćelija Vita 34 i kompanija Pharma Maac ovlašteni predstavnik proizvoda Weleda – vrhunske prirodne kozmetike i Orthomol Natal – dodatka ishrani za trudnice.

“Zajedno da kompanijom Pharma Maac namjeravamo pokrenuti mnoge kvalitetne projekte, veoma bitne za zdravlje i pripremu trudnice za porod i majčinstvo. Psihofizička priprema za trudnice će biti otvorena i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine, a podrška timu iz PZU “Korak do života” kao i budućim majkama je veliko zadovoljstvo za nas”, poručuju iz Bio Save-a.

“Naš cilj je da se trudnice, kasnije majke i njihova dječica u potpunosti osjećaju dobro, ugodno i sigurno svo vrijeme, kako od samog početka trudnoće, tokom poroda, tako i nakon trudnoće, što će omogućiti Orthomol Natal i prirodna, holistička kozmetika Weleda“, izjavili su iz kompanije Pharma Maac.

Prijave na:

+387 35 299 030

drtinjic@ginekologija.ba

Komentari

Share.