fbpx

Pronađimo Super Tate

0

„Tate su najobičniji muškarci, koje je ljubav pretvorila u superheroje, avanturiste, pričatelje priča i najbolje pjevače. „

                                                                                                                                                               Pam Brown

16.06.2019. se obilježava Dan očeva u više od 80 zemalja svijeta.

Obilježimo ga i ove godine i odaberimo Gugu Super Tate.

A ko su to Gugu Super Tate?

Gugu Super Tate su tate kojeg  nominuju mama, dijete, tetka, sestra ili prijatelj ili čak sam tata, tako što će nam poslati kratki pisani, foto ili video sadržaj zašto je taj tata baš super tata na mail adresu urednik@gugu.ba

Fotografiju, video ili pisani sadržaj možete postaviti i na svoj Facebook ili Instagram profil uz hashtag #GuguSuperTata i na taj način učetvovati u nagradnom natječaju.

Mama je uvijek ta koja je u središtu pažnje kada je u pitanju odgoj djece. Svakako znamo da uloga oca nije zanemarena ali je manje prisutna iako je veoma važna. Tate te su te koji prave najbolje autiće, uče plivanju,  ne grde djecu ako po kiši gaze po najvećim lokvama, koji uvijek ne stignu uraditi sve kao mama ali imaju najsnažnije ruke i najveći zaštitnički zagrljaj. Ne traže pohvalu za svoj rad ali ipak ih raduje kada ih pohvalimo.

Zato odaberimo skupa Super tate.

Vaše radove ili možete nama slati ili postavljati na svoj profil od 23.05.2019 do 16.06.2019, kada ćemo odabrati Gugu Super Tatu i obradovati ga s TEKCAM H9R 2.0- inch Wifi sportskom vodootpornom kamerom, kao glavnom nagradom, ali i svake sedmice nagrađujemo 3 tate sa poklon paketom našeg sponzora.

Znamo da su sve tate super tate ali pomozite nam da pronađemo tatu koji je super super tata! 😊

Partneri u pronalasku Super Tate: Lino i Joys 

                                                             

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA Gugu Super Tate

This slideshow requires JavaScript.

Komentari

Share.