fbpx

Prirodni izvor omega-3 masnih kiselina norveškog porijekla od sada i na našem tržištu!

0

Masne kiseline izgrađuju membrane naših stanica, štite zdravlje srca i krvnih žila, sudjeluju u razvoju i rastu mozga i vida, utječu na kognitivne sposobnosti (pažnja, mišljenje, pamćenje, učenje…), vokabular (bogatstvo našeg rječnika), inteligenciju…
Za naš organizam posebno su bitne omega-3 masne kiseline. Nazivamo ih esencijalne masne kiseline. Omega-3 masne kiseline su alfa-linolenska (ALA), eikozapentaenska (EPA) i dokozaheksaenska (DHA) kiselina. Zaslužuju posebnu pozornost u planiranju prehrane, a očito je da su iznimno važan čimbenik u ukupnoj kvaliteti prehrane uopće, a posebno u prehrani trudnica, dojilja i djece.

Zašto odabrati Möller’s Omega-3 preparate?

Vaš proizvod treba da nudi preporuke dnevnog unosa omega-3. Unosom 1-2 grama omega-3 masnih kiselina svaki dan, održat ćete zdravo tijelo. Važno je odabrati proizvod sa visokim sadržajem EPA i DHA, koji su dokumentovane sa pozitivnim efektima na zdravlje. Veoma bitno je da Vaš preparat bude u svom priridnom obliku. Uprkos tome što je prirodno pronađena, moguće je vještački proizvesti omega-3 masne kiseline. Stoga je veoma bitno znati odabrati pravi proizvod. 

Sve ovo nudi Vam jedinstven preparat, od sada i na našem tržištu, Moller´s Omega-3.

Postoji puno omega-3 proizvoda na tržištu, ali Möller’s Omega-3 pruža Vam jedinstven kvalitet i ugodan okus limuna a za one najmlađe i okus voća.

Möller’s – stručnjak za prirodnu Omega-3, od 1854.godine!

Möller’s Omega-3 izvor je omega-3 masnih kiselina EPA i DHA i vitamina A, D i E.

Prednost Mollers Omega-3 nad ostalim oblicima jeste njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija kao i bolja iskoristivost EPA i DHA kiselina u odnosu na ulja bogata omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Pored omega-3 masnih kiselina, Mollers pruža i vitamine A,D i E također iz prirodnog izvora. 

Mollers Omega-3 je 100% prirodan, jedinstvene kvalitete i duge tradicije. Siguran proizvod namijenjen svim generacijama. Idealan za djecu, bebe, trudnice, dojilje ali i odrasle.

Möller’s nudi različite proizvode:

Möller’s Omega-3 Citron sa okusom limuna- za odrasle

Möller’s Omega-3 Kids sa okusom voća- za djecu

Möller’s Omega-3 Baby sa okusom limuna- za bebe, trudnice i dojilje.

Sa originalnim Möller’s Omega-3 preparatima zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice, omogućite im pravilan rast i razvoj.

Möller’s Omega-3 nudi  KVALITET OD PRVE DO POSLJEDNJE KAPI!!

Komentari

Share.