fbpx

Poliklinika Sunce Agram i Bio Save na Ženskom sajmu

0

Poliklinika Sunce Agram zajedno s Bosna Suncem Osiguranjem odlučila je biti dio Bio Save-a u danima Ženskog sajma.

Pozivamo vas da nas posjetite na našem štandu koji će se nalaziti  ispred SCC-a.

Ovim putem Vam poručujemo da je PORODICA plus ZDRAVLJE prioritet broj jedan kojim se vodi naša ekipa, što su naši partneri prepoznali i prihvatili poziv da nastupimo zajedno.
Posebnu pažnju posvećujemo djeci koja će u svom kutku moći pokazati svu svoju kreativnost, a što će biti i nagrađena.

111Trudnice će biti posebno počašćene, a kako i na koji način saznajte u subotu i nedelju, jer Poliklinika Sunce Agram i BioSave kompanija sprema posebno iznenađenje za njih te njihovu prinovu!

Zubić Vila je iznova posjetila naš grad, te je našim mališanima obezbjeđena radionica o važnosti dentalne higijene, kao i njihovim roditejima o blagu u mliječnim zubićima. BioEden tim će biti spreman da Vam odgovori na sva pitanja, te da Vas uputi u osnove procesa pohranjivanja matičnih ćelija iz mliječnog zubića i umnjaka.

Roditelji će se moći informisati o najnovijim dostignućima iz oblasti regenerativne medicine i prenatalne dijagnostike. Organizovali smo radionice i savjetovalište za trudnice i majke, gdje će se naši stručni saradnici pobrinuti da Vam sve informacije o ovom naljepšem periodu u životu jedne žene budu dostupne i adekvatno prenesene.

Mi ćemo biti drugačiji, želimo da podignemo svijest o očuvanju zdravlja, te da Vam skrenemo pažnju o važnosti pohranjivanja matičnih ćelija kako bi osigurali svoju budućnost i budućnost vaše djece.

Upoznajte svoje dijete i prije rođenja, posvetite mu svu pažnju i osigurajte njegovu budućnost čak do 2066. Godine!

Čekamo Vas s pregršt iznenađenja !

Posvećeni Vama!

BioSave, PSA i BSO!

Komentari

Share.