fbpx

Pogledajte na koga liči Vaša beba

0

GuGu i  Poliklinika Sunce – Agram poklanjaju 4D UZ pregled za trudnice!

Svaki mjesec 2 trudnice mogu dobiti na poklon 4D ultrazvučni pregled.

4D ultrazvuk projicira trodimenzionalne slike u realnom vremenu, te pokazuje da bebe počinju micati prstiće već u 15.–toj, zijevaju u 18.-toj, a smješkaju se, trepću i plaču u 26.–toj sedmici trudnoće.

[quote]Dirnut će vas i nasmijati prizori Vaše bebe kako siše prst, smije se, mršti se ili maše ručicom….[/quote]

Razmjenite iskustva na našem forumu i pročitajte iskustva sa poroda, najljepše priče o dojenju beba, a na vaša pitanja, nedoumice ili strahove vezane za trudnoću odgovoriće Prim dr Taib Delić.

Trudnica* sa najviše postova na GuGu forumu svaki mjesec dobija na poklon besplatan 4D uzv pregled!  Vaše je samo da pišete, a GuGu i Poliklinika Sunce – Agram misle na zdravlje vas i vaše bebe!

Na našoj FB stranici svaki mjesec postavićemo pitanje za poklon trudnicama**, na koje možete odgovarati do 15.-tog u mjesecu. Za najkreativniji odgovor poklanjamo 4D UZV pregled u  Poliklinici Sunce-Agram. Ne morate biti trudnica da se igrate i odgovarate na pitanja. Morate samo biti kreativni i like-ati GuGu fun page na FB-u, a poklon pregled poklonite roditeljima koji čekaju bebu, sigurno ćete ih obradovati i iznenaditi!

image001

*Trudnica sa najvećim brojem postova u mjesecu dobija na poklon 4D uz pregled. Jedna trudnica može najviše dva puta dobiti poklon 4D uzv pregled. Ako u jednom kalendarskom mjesecu nema trudnice/pobjednice ostali članovi foruma ulaze u izbor za poklon, a pregled 4D uzv mogu pokloniti trudnici čije podatke će dostaviti GuGu redakciji.
**Na FB stranici svakog mjeseca postavićemo pitanje za poklon trudnicama. Osoba sa najkreativnijim odgovorom (koja je like-ala FB GuGu stranicu), do 15. u mjesecu, po odabiru GuGu žirija osvojiće 4D uzv pregled u Poliklinici Agram Sunce u Sarajevu. 48 sati nakon proglašenja pobjednika možete dostaviti podatke trudnice.

Komentari

Share.