fbpx

***OBJAVA DOBITNIKA*** Pronađimo Super tate – Treća sedmica

0

„Tate su najobičniji muškarci, koje je ljubav pretvorila u superheroje, avanturiste, pričatelje priča i najbolje pjevače. „

                                                                                                                                                               Pam Brown

Vrijeme je da proglasimo i Super tate za treću sedmicu darivanja.

Stiglo nam je jako puno zanimljivih priča o super tatama, sve ih dijelimo sa vama, a za ovu sedmicu smo odabrali tri  Super Super Tate.

  1. #GuguSuperTata Haris

Naš tata dao je zadatak svima, jer on svome sinu u svemu štima. Igre do kasno u noć , jer naš tata ima stvarno pravu moć.
Pun ideja on je, pa se Kaan svemu mnogo raduje.
Maženje i igra našem tati ide od ruke i bez po muke sve će za Kaana da uradi, jer o super tati tu se radi.
A na put kada naš tata krene tu su malo veće dileme…
Ali brzo on se vrati da svome Kaanu na volju napravi.
Mi nominujemo i garantujemo za naseg tatu da je najbolji. Gugu super tata Haris Kadric, nominuju ga supruga i sin
❤

 

 

2. #GuguSuperTata Lazar

Nominujem svog muza Lazara za #Gugusupertata, jer jednostavno to jeste… On je tata koji je uzeo porodiljni dopust i ostao kuci s nasom bebicom od 3 mj., jer se mama morala vratiti na posao 😞, ali drzao je sve konce u rukama, hodalo se puno, rucala se samo zdrava hrana, puno igre i smijeha i tako brzo/prebrzo prodje prva mala godinica…

This slideshow requires JavaScript.

3. #GuguSuperTata

Svaki tata moze da promijeni pelenu, nahrani dijete, igra se … Kad si mali brzo se umoris, eh tu nastupa SUPER SUPER TATA kao sto je moj TATA, koji sestru i mene nosi satima na ledjima kroz sumu, preko brda i dolina, stijena, sve do vrha planine i usput nam prica price o ljepotama prirode koja nas okruzuje. Sve to samo da bi na par minuta svi zajedno uzivali u pogledima koji nam se pruzaju sa vrhova predivnih planina. Slika govori umjesto rijeci, sestra i ja, na ledjima SUPER SUPER TATE dok nas je nosio na najvisi vrh Peljesca, Svetog Iliju. To ne moze svaki tata, samo moj, SUPER SUPER TATA.

Gugu super tatu nominuje mama Lejla.

 

Ovosedmičnim dobitnicima naš sponzor Lino će dodijeliti poklon pakete, a pozivamo vas da nam i dalje šaljete vaše priče, fotografije ili video zašto je baš vaš tata super tata, jer sljedeće sedmice biramo nove Super tate i šaljemo nove nagrade :).

Komentari

Share.