***OBJAVA DOBITNIKA*** Bioaktivna Hidratantna Krema sa Koloidnim Srebrom

0

U saradnji sa ekobih.com darujemo Vam bioaktivnu hidratantnu kremu sa koloidnim srebrom

Kombinacija prirodnih ulja badema, kokosa, avokada i jojobe sa koloidnim srebrom čini ovaj proizvod jedinstvenim na tržištu. Sadržaj koloidnog srebra u kremi se kreće oko 25 mg/l (25 ppm). Krema se ističe antimikrobnim djelovanjem, zahvaljujući visokom sadržaju koloidnog srebra.

Prirodno antiseptičko djelovanje kreme pojačava i prisustvo eteričnih ulja žalfije i mente. Primjena kreme eliminiše viruse, bakterije i gljivice, pa pomaže u slučaju akni, bubuljica, herpesa, ekcema, ujeda insekata, gnojnih ulceracija i alergija. Blagotvorno djeluje u slučaju problematične, iritirane i osjetljive kože. Prirodna ulja badema, kokosa, avokada i jojobe njeguju i štite oštećenu i zdravu kožu. Koloidno Srebro utiče na regeneraciju tkiva i ubrzava zarastanja rana, pa u kombinaciji sa vitaminom E i pantenolom pomaže u obnavljanju oštećene kože.

Primjenom kreme koža postaje svježa, čista i mekana. Bioaktivna Hidratantna krema sa koloidnim srebrom se može primenjivati za svakodnevnu njegu kože lica i tijela i namijenjena je za sve tipove kože.

Krema je prirodnog sastava, ne sadrži štetne konzervanse (bez parabena). Krema je bez vještačkih boja i mirisa. Miris kreme potiče od eteričnih ulja ljekovitog bilja. 

A ovu predivnu kremu priliku da isproba imat će:

  1. Adela Spahović Mirvić

Čestitamo!

Komentari

Share.