fbpx

Nevjerojatan način podizanja grudi nakon porođaja

0

CARDI B progovorila je o promjenama na tijelu nakon rođenja kćeri Kulture.

Reperica želi podignuti grudi, a to je odlučila učiniti pomoću ljepljive trake.

”Ovo je ludo. Nikad u životu nisam ovo radila, ali moram. Porođaj i ostalo. Moje grudi su već bile malo spuštene jer sam ih napravila s 19 godina i nikad nisam nosila grudnjak”, iskreno je pojasnila u videu koji je objavila, a u kojem se vidi da preko dojki ima ljepljivu traku.

No Cardi B je nastavila dalje objašnjavati i pritom je izgovorila nešto šokantno.

”Kad sam bila trudna, čak su izgledale lijepo. A sada? Kulture me učinila prljavom”, nastavila je optuživši kćer za obješena prsa.

Ako ne uspije s trakom podignuti prsa, spremna se i podvrgnuti estetskoj operaciji.

”Briga me. Ako me ne vidite u studenom, prosincu, popravljam grudi. Neću to ni zvati operacijom jer trebam renovaciju grudi”, dodala je.

Iako Cardi B očito ne uživa u lijepljenju grudi, to je uobičajena praksa među poznatim zvijezdama. Isto je učinila i manekenka Chrissy Teigen dok je bila trudna sa sinom Milesom.

Prva je takvu fotografiju objavila reality zvijezda Kim Kardashian West još 2016.

”Ovo je moj tajni trik za savršeno poprsje na fotografijama. Ako ih zalijepite, podići ćete ih. Potrebno je malo truda, ali vjerujte mi da se isplati”, napisala je uz fotografiju koju je objavila na svojoj web stranici i upozorila žene da budu hrabre prilikom skidanja trake s prsa.

Index.hr

Komentari

Share.