fbpx

Muškarci iskusili porođajne bolove (video)

0

Dva holandska voditelja odlučili su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.

U svojoj emisiji ‘”Zamorčići” Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.
Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću  elektro stimulacija svako može osjetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija  traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.

Prije početka eksperimenta obojica su sa podsmijehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmijali su se kad su  im sestre rekla da je to zagarantovano.

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smijanjem, međutim kada je prošlo izvjesno vrijeme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.

Na kraju obojica su se složila da je cjelokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

Izvor: www.zenasamja.me

Komentari

Share.