fbpx

MISS ALONA KIDS – ljubav prema bebama i želja za radom

0

Od samih priprema za dolazak bebe na svijet pa do njenog odrastanja i prvih trenutaka igre, bebi je potrebno mnogo toga.

Prije svega ljubav, a zatim sigurnost i udobnost.

Prije nego što bebi nabavite sve one silne igračke i dodatne stvarčice za zabavu, znamo da ćete se prvo pobrinuti da beba tokom spavanja bude sigurna i udobno smještena.

Miss Alona Kids Vam nudi unikatne i originalne setove za krevetiće koji su napravljeni s puno ljubavi i pažnje jer se ručno izrađuju.

Izrađeni su od najfinijeg organskog pamuka, a u setu možete pronaći čaršafe, dekice, jastuke, ogradice… i to sve prema vašim željama i nahođenju!

Ovaj domaći brand je utemeljen na načelu kvaliteta i inovativnosti i cilj mu je stvoriti zdravo i lijepo okruženje za najmlađe.

Inspirišu ih bebe, a još više zadovoljni roditelji i sretna djeca!

Pored setova za krevetiće, možete pronaći i posteljine, dekice, ogrtače, peškire, pidžame i još mnogo toga.

Zavirite u Miss Alona Kids bajkovitu priču i već od prvih dana bebinog života omogućite joj zdravo i sigurno okruženje!

Uvjerite se i sami u priču koju ćemo Vam ispričati:

1.Zašto ste se odlučili za kreativni rad i kako je ukratko izgledao vaš razvojni put?

Za rad smo se odlučili iz poduzetničkih razloga, iz želje za radom. A o vrsti posla, odnosno, o odluci da to bude izrada opreme za bebe, odlučila je ljubav prema bebama i to je ono što volimo. Slaganje kombinacija i dezena za bebe nas nikada ne umara.

2. Po čemu je brand prepoznatljiv i koje proizvode naši čitaoci mogu naći u vašoj ponudi?
Brand je prepoznatljiv po setovima posteljina koji su i najtraženiji naš proizvod. Radi se o setu za krevetić koji se sastoji od čaršafa, jorgana, 3 ogradice sa navlakama, jastuka, ukrasnog jastuka sa navlakom i korpe za igračke. U ponudi su i razni jastuci, šatori za igru, kreativne igračke, plišane dekice…

3. Ukratko, možete li nam objasniti vaš način rada od narudžbe do dostave?
Kupci nas kontaktiraju putem telefona ili poruka na našim online stranicama ili jednostavno obave kupnju na našoj online trgovini. Nakon toga pristupamo izradi narudžbe i šaljemo je putem brze pošte na adresu kupca u roku od 3 do 5 dana, ovisno o obimu posla.Kupci plaćaju narudžbu kuriru brze pošte, mi uvijek navedemo da plaćanje obave nakon što vide svoju narudzbu, te ako su nezadovoljni i ako smatraju da to nije ono što su poručili odbiju platiti i primiti narudžbu. Naravno, kupci mogu obaviti plaćanje i preko naše online trgovine karticom preko e pay sistema Raiffeisen banke.

4. Šta je vaša najveća inspiracija u radu uopćeno i kako se pripremate za nove kolekcije ili kako razvijate vaše nove proizvode?
Naša inspiracija su bebe, zaista,  to je nepresušan izvor inspiracije kojeg volimo da koristimo. Svakodnevno naš tim radi na osmišljavanju novih modela posteljina i širenju postojećeg asortimana.

5. Kako se kreću cijene vaših proizvoda?
Cijena jednog komplet seta od 8 komada je 125 km sa uključenom dostavom. Set sadrži čaršaf, jorgan, 3 ogradice sa navlakama, jastuk sa navlakom, ukrasni jastuk sa navlakom i korpu za igračke.

6. Imate li posebne uspjehe u radu do sada koje biste mogli podijeliti sa našim čitaocima?
Naš najveći uspjeh do sada su zadovoljni kupci, time se zaista ponosimo i to nam je misija. Ovo nije samo prazna rečenica kao kada mnoge kompanije u misiju navedu zadovoljne kupce, a u praksi se ponašaju drukčije. Svakodnevno dobijamo poruke zadovoljnih kupaca i to nas najviše raduje.

This slideshow requires JavaScript.

Za više informacija posjetite ili pozovite na broj:
Viber broj 061 252 462

https://www.facebook.com/missalonakids/

https://missalona.com/

https://www.instagram.com/missalonakids/?hl=en

 

Komentari

Share.