fbpx

LINO MLIJEČNI DESERTI − TAKO MLIJEČNI, TAKO FINI!

0

Drage mame i tate 🙂

Stiglo nam je proljeće i vjerujemo da ćete iskoristiti sve sunčane dane uživajući u lijepom vremenu u parkovima, šetnji ili izletima u prirodi sa svojim mališanima.

Pošaljite nam sliku vašeg mališana tokom  tih sretnih i slatkih momenata uživanja u igri, šetnji ili izletu u prirodi te učestvujte u Lino darivanju.

Fotografije možete poslati na info@gugu.ba ili putem Facebook stranice gugu.ba sa naznakom Lino darivanje. 

Podijelite ovaj post JAVNO.

U narednim sedmicama  nagrađujemo 4 najsimpatičnije fotografije sa LIno poklon paketima. Izvlačenje je svake nedjelje  putem random. org jer znamo da su sve vaše fotografije slatke.

Lino poklon paket uključuje:

Lino mliječne deserte –  griz, keks, čokolada

Lino medvjedić

Lino kašičica u etuiu

Lino zdjelica

Sretno svima!

Lino mliječni deserti za bebe i malu djecu osmišljeni su kako bi najmlađima osigurali zdravi rast i razvoj. Izvor su proteina i kalcija jer sadrže i do 89 % mlijeka, a mali (i veliki) sladokusci mogu birati između okusa keksa, grisa i čokolade. Pakirani su u dvije posudice od 100 grama kako vam nikada ne bi ponestalo ukusnog deserta ako mali gurman zatraži još!

Fina kremasta struktura s dodatkom pšenične krupice čini proizvode posebno ukusnima, a najvažnije od svega su funkcionalne dobrobiti koje ovi proizvodi pružaju.

Proteini su osnovna gradivna tvar ljudskog organizma te su iznimno važni za pravilan rast i razvoj unutarnjih organa i mišića djeteta. U Lino mliječnim desertima možete pronaći izvor tih vrijednih i hranjivih tvari za vaše dijete.

Osim proteina, za pravilan i zdrav razvoj vašeg djeteta potreban mu je kalcij.

Unutar organizma 99 % kalcija nalazi se u kostima i zubima, dok se preostalih 1 % nalazi u stanicama i izvan njih. Osim u izgradnji čvrstih kostiju, kalcij ima važnu ulogu i u raznim biokemijskim procesima kao što su kontrakcija mišića, zgrušnjavanje krvi, metabolizam ugljikohidrata i ostali.

Budući da koštano tkivo djece intenzivno raste i razvija se, dječja prehrana treba biti bogata lako dostupnim i visokoiskoristivim kalcijem.

Iako je kalcij relativno široko rasprostranjen u prehrani, zanimljivo je da je njegova iskoristivost tek oko 20 – 50 % unesenog kalcija, stoga ga je potrebno unijeti čak dva do četiri puta više radi zadovoljavanja dnevnih potreba.

Posebnost Lino mliječnih deserta je u tome što ih ne treba čuvati u hladnjaku. Oni su prošli postupak sterilizacije i baš ih zato možete samo ubaciti u torbu ili dječja kolica te bezbrižno uživati u dugim šetnjama, na izletu ili putovanju sa svojim mališanom.

Za ljubitelje hladnih poslastica Lino mliječne deserte možete poslužiti i rashlađene.

Izraz lica vaše bebe dok uživa u svojoj omiljenoj papici jedan je od onih malih-velikih radosti roditeljstva. Ovi su Lino mliječni deserti stvoreni kako biste u takvim trenucima uživali često!

Lino mliječni desert je praktičan, a zdrav i uravnotežen međuobrok ili poslastica.

Puno mlijeka, puno ukusnih zalogaja!

Za više informacija posjetite:

https://baby.lino.eu/dohrana/lino-mlijecni-deserti-tako-mlijecni-tako-fini/

 

Komentari

Share.