fbpx

Kako majčinstvo zaista izgleda? Ova emotivna fotografija to prikazuje.

0

Fotografija majke koja drži svoju 20-mjesečnu bolesnu djevojčicu ispod tuša, objavljena je na  FB stranici https://www.facebook.com/thebarefootmum/ i izazvala je brojne reakcije. Ovu fotografiju uslikao je mobitelom njen 5-godišnji sin.

U trenutku kada je fotografija snimljena, Summer je nekontrolisano kašljala. Već dvije sedmice je bila bolesna, a u tom trenutku i histerična. Skinula ih je i ušla pod tuš kako bi se smirila.

“Razmišljala sam da li da objavim ovu fotografiju, ali ovo su stvarno  trenuci majčinsva koji svi mi u jednom trenutku prolazimo. Dio na koji vas ništa i niko ne može pripremiti, dio kada bi dali svaki djelić sebe kako bi vaše dijete bilo dobro. Svaka suza djeteta slama vam srce malo po malo i želite da se to vama dešava umjesto njemu.  Danima nisam spavala ali kao i svaka mama, nastavila sam. Kada je Summer kašljala, moj majčinski instikt rekao je da nas obje stavim pod tuš za smirujućim zvukom vode i tijelima koje se dodiruju. Ovo je stvaran emotivan trenutak majčinstva u svoj svojoj slavi…

12993557_898795090226638_1975858644759668087_n

Komentari

Share.