fbpx

ITSY BITSY – male slatke stvarčice

0

Rad mame Hilal Karić iz Sarajeva prepoznale su mnoge druge mame, tetke, kume i strine, a sretna dječica potvrdila su kvalitet njenog rada.

U Itsy Bitsy ponudi možete pronaći mnogo lijepih i korisnih stvarčica, od proizvoda za mame, do proizvoda za zajedničku igru, šetnju, spavanje, do personaliziranih poklona za posebne prilike.

U ručno rađene i pomno birane materijale smjestilo se puno topline koja odiše predanošću i kreativnošću.

Tim Itsy Bitsy najviše inspirišu zadovoljne mame i bebe.

Uvjerite se i vi u neobično lijepe stvari koje ovaj tim kreira samo za vas i vašu bebu!

1. Zašto si se odlučila za kreativni rad i kako je ukratko izgledao tvoj razvojni put?

Ja sam odrasla u veoma kreativnoj porodici. Moja majka je profesionalna krojačica, koja pored odjeće kreira i pravi kućne dekoracije. Također, moja sestra je umjetnica koja se bavi kreiranjem nakita, slikarstvom i rukotvorinama. Odrastajući uz njih meni je bilo prirodno da razvijam osjećaj za kreativnost. Kreiranje i dizajniranje je uvijek bio samo hobi jer godinama radim u edukaciji. Prije 3 godine kada sam ostala trudna, željela sam dekorisati sobu za moju kćerku i tada sam shvatila da ne mogu naći sve stvari koje želim. Tada sam odlučila da sama napravim ono što imam u glavi. Moje kreacije su bile nešto sasvim novo i sve moje prijateljice su bile oduševljene. Tako sam uz podršku porodice i prijatelja odlučila da svoje kreacije pokažem drugima i zapravo došla na ideju da pokrenem svoj brend ITSY BITSY. Zajedno sa mojim prijateljicama kreiram i pravim interesantne stvari koje se sviđaju majkama i djeci.

2. Po čemu je brand prepoznatljiv i šta naši čitaoci mogu naći u tvojoj ponudi?

Sve moje kreacije podijelila sam u tri kategorije. Želim naglasiti da uvijek koristimo prirodne materijale i svaki detalj je ručno rađen. Tekstilni proizvodi koji mi pravimo su veoma praktični, imaju različite namjene i lako se održavaju, što znači mogu se prati u veš mašini. To je, naravno, veoma važno za mame.

Moja prva kategorija je namijenjena mamama. To su stvari koje mame koriste svaki dan a posebno kada su sa djecom vani. Neki od proizvoda su deka/podloga za igranje, torbica/podloga za presvlačenje beba, navlaka i presvlaka  za auto-sjedalicu (kolica), torba za kolica, neseser za mamu itd.  Željela sam da svi ovi proizvodi budu praktični i elegantni.

U drugoj kategoriji su stvari za dekoracije dječijih soba. Ovdje je sve što možete zamisliti: od dekorativnih jastuka, korpi, zidnih dekoracija, lampi, ramova za slike itd. Svaka majka može naći ono što želi za svoje dijete.

Treća kategorija su posebne prilike. Tu se nalaze pokloni za različite prilike kao što su rođendani, babine, vjerski obredi, porodična okupljanja. Nudimo i različite personalizovane proizvode: privjeske, magnete, foto albume, ramove za slike, zidne dekoracije itd.

3. Ukratko o tvom načinu rada od narudžbe do dostave?

 Svi tekstilni proizvodi su dizajnirani u različitom konceptu i spremni za kupce. Za proizvode po narudžbi potrebno je neko vrijeme za izradu (1-2 sedmice), jer, kao što sam rekla, svi su proizvodi su ručno rađeni.

4. Šta je tvoja najveća inspiracija u radu?

 Kao i za sve druge kreativce, i za mene su djeca beskrajna inspiracija. Pored toga želim naglasiti da moja kreativnost dolazi spontano. Uvijek pokušavam kreirati i napraviti stvari koje će se svidjeti i mamama i djeci.

5. Kako se kreće cijene proizvoda u ponudi koja je dostupna?

Cijene proizvoda su od 2 KM do 100 KM, u ovisnosti od proizvoda.

6. Imate li posebne uspjehe u radu koje bi htjeli podijeliti sa nama?

 Zaista sam bila prijatno iznenađena reakcijom kupaca kada sam svoje kolekcije postavila online. Veoma brzo sam dobila porudžbe iz inostranstva sto nisam očekivala. Uvijek me obraduju prekrasni komplimenti i pozitivne reakcije mama koje posjećuju moju stranicu. To mi je velika motivacija da stvaram i kreiram nove slatke stvari za mame i djecu.

Za dodatne informacije pogledajte ove stranice:

https://www.instagram.com/itsybitsy_babiesandkids/

https://www.facebook.com/itsybitsybabiesandkids/

This slideshow requires JavaScript.

Komentari

Share.