fbpx

Gugu Izlog

0

Dragi naši Guguljupci,

Ponosni smo što možemo da otvorimo Gugu Izlog za vas i sve naše buduće čitaoce. Imali smo potrebu da na jednom mjestu predstavimo, izdvojimo i promovišemo radove kreativnih pojedinaca i manjih obrta širom BiH koji proizvode namjenski ručno rađene proizvode kao i posebno dizajnirane kolekcije različitih proizvoda koje smatramo izuzetno atraktivnima za sve vas. Mi smo prepoznali ljubav, rad i trud koji oni ulažu u svoj rad, a izdavajamo ih po kvalitetu, dizajnu i raznovrsnosti proizvoda koji su dostupni.

U narednim sedmicama predstavljaćemo vam osobe koje stoje iza tih brandova kroz kratke intervjue koji će vam dati malo bolju predstavu o njima samima, njihovom radu te samom brandu i proizvodima. Putem Facebook stranica naših izlagača imaćete priliku da ih pratite i dalje, preporučite vašim prijateljima, te i sami direktno naručite neke od njihovih proizvoda. Vjerovatno neke od njih već pratite ali sigurni smo da ćemo vam moći predstaviti i nove.

Vjerujemo da ćete vremenom u našem izlogu moći naći nešto interesantno za vaše mališane, vas ili vaše prijatelje. Sa našim izlagačima organizujemo i niz nagradnih igara u narednim danima, kako bi vam omogućili da neke od njihovih radova i sami imate.

 Naglasak bi stavili na činjenicu da su svi proizvodi rađeni u BiH, te nam je drago da i na ovaj način svi možemo da imamo malo bolju sliku o tome šta sve možemo napraviti pojedinačno pa i kroz male djelatnosti i obrte. Iskreno se nadamo da ćete podržati naš i vaš Gugu Izlog.

 

Komentari

Share.