fbpx

Gugu.ba na Viberu

0

Dragi naši čitaoci,
urednički tim portala gugu.ba vam predstavlja novi kanal komunikacija, pomoću kojeg ćete moći dolaziti do interesantnih informacija.
Pokrenuli smo Viber community grupu Gugu.ba na kojoj ćemo od sada postavljati najave zanimljivih događaja za mališane u gradu, akcijske cijene u prodavnicama, organizirati druženje sa doktorima gdje ćete i vi imati mogućnost da postavljanje pitanja, organizirati nagradne igrice i još mnogo toga.

Također, možete podijeliti sa nama, vaše najljepše fotografije. Nagradićemo najbolje, najupornije.

U nastavku teksta ostavljamo vam link kao i qr kode preko kojeg se možete priključiti grupi i već danas početi pratiti nove obavijesti.

LINK: https://invite.viber.com/?g2=AQAwHajh4QgF5koymOFKO5gPhcorShKvvBFSIsxWSZXn2vlyF8CDBdfI4embFtDM

 

Kratki izvod iz pravila članstva, vezano za tehničke karakteristike Viber community:

  • Članovi Viber community grupe nisu u mogućnosti da vide brojeve telefona, ostalih članova grupe, osim ako ih već nemaju u svom imeniku. Član grupe, moze u svakom trenutku napustiti grupu, te izbrisati svoje članstvo.
  • Također, ni administrator grupe ne može da vidi brojeve telefona članova grupe, osim ako ih već nema u svom imeniku. Jedini način komunikacije između administratora i člana grupe jeste, da pošalje Viber poruku.
  • Kada pišete u Viber community, vaše korisničko ime i fotografija profila su jedini detalji koji će se pojaviti o vama.

Pratite nas i pozovite svoje prijatelje da prate grupu, jer u narednom periodu planiramo dosta iznenađenja.

Za početak, biramo dobitnike ulaznica za Cinema City, setove didatičkih drvenih igračaka. Neko od članova Gugu.ba Viber community grupe će se dobro zabaviti u ove kišne jesenje dane 🙂

Vidimo se!

Komentari

Share.