fbpx

Ella Dvornik rodila kćer pet sedmica prije termina, objavila fotku prinove i okrila njezino neobično ime

0

Ella Dvornik rodila je djevičicu, a sretnom vijesti pohvalila se na Instagram profilu uz obiteljsku fotografiju.

Djevojčicu je na svijet donijela prije četiri dana u Poliklinici Podobnik, ali je tek danas odlučila o tome obavijestiti svoje pratitelje na mrežama kao i otkriti njezino neobično ime – Lumi Wren.

 “Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna sto vam napokon mogu svima reci bok”, napisala je Ella pored obiteljskih fotografija..

Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren.

Mama smiješ popiti pivo!”, napisala je.

Na dolazak prinove osvrnuo se i tata Charles koji je na svome Instagram profilu otkrio koliko je ponosan na svoju suprugu.  ‘Komplikacije, kratki živci i nekoliko neprospavanih noći rezultirali su neopisivom srećom. Toliko sam ponosan na svoju suprugu i sretni smo što vam možemo predstaviti Lumi Wren Dvornik-Pearce koja je neočekivano je stigla u 18.17 20. veljače 2020’, napisao je Charles.

Zahvalio se svima u rodilištu te obožavateljima na potpori.  Sretnom paru na društvenim mrežama pristižu brojne čestitke kao i pohvale za odabir imena.

 

Komentari

Share.