Edukativne radionice za kvalitetniji porodični život

0

Prva saradnja BioSave BiH i Eurofarm Centar Poliklinike

Edukativne radionice za kvalitetniji porodični život

Sarajevo, 19. oktobar 2017. godine – Bio Save, vodeća banka matičnih ćelija u BiH, u saradnji sa poliklinikom Eurofarm, sa zadovoljstvom najavljuje edukativnu radionicu za svoje klijente, ali i sve koji planiraju porodicu, koja će se održati u Sali 08, UNITIC- sprat 1, Fra Anđela Zvizdovića 1, u četvrtak, 19.10, sa početkom u 18.00 sati.

Radionice, koje će voditi tim stručnjaka u svojim oblastima: ginekolog, pedijatar, patronažna sestra i molekularni biolog će biti na raspolaganju svima koji se žele informirati o takvim temama kao što su briga o porodilji prije i neposredno nakon poroda, uloga ginekologa, prva pomoć bebi, uloga vakcinacije i imunizacije, važnost dojenja (kako za bebu tako i za majku), upute za DNK testiranja u prvom tromjesječju trudnoće i pred porod, kao i zašto je poželjno pohraniti matične ćelija i kakav je to proces.

Pored edukativnog dijela, BioSave BiH je pripremio i zabavni program za posjetioce, u kojem će nuditi popust na svoje usluge, a trudnice očekuju pokloni specijalni pripremljeni za njih.

Edukativna radionica je otvorena za javnost, i nije potrebno posebno se najaviti.

Pozivamo sve zainteresirane medije da proprate radionicu u četvrtak, 19.10, sa početkom u 18.00 sati, u Sali 08, UNITIC, Fra Anđela Zvizdovića 1, Sarajevo.

Komentari

Share.