fbpx

Disney kolekcija knjiga: Magic English

0

Dragi roditelji, djeca od najranije dobi lako uče strane jezike i u tome im pomaže njihova prirodna znatiželja. Vole oponašati, ponavljati i upijati novo, a najbolja su im motivacija pjesma, zabava i igra. Upravo je to tajna uspješne Disneyjeve kolekcije Magic English koja će na jednostavan i vrlo prirodan način Vaše dijete upoznati s engleskim jezikom.

Uz omiljene Disneyjeve junake, crtiće, pjesme i zagonetke djeca će savladati riječi i izraze iz raznih područja i tema poput obitelji, pozdrava, putovanja, kuhanja, životinja i mnogih drugih. Djeca će se odlično zabavljati, pjevušiti zarazno vesele pjesmice i savladavati osnove engleskog jezika.

Svaku temu u ovoj kolekciji prate dva izdanja – edukativna knjižica i interaktivni DVD. Na DVD-u se nalaze ulomci iz najljepših Disneyjevih crtića, pjesmice i igre, dok se u knjižici nalaze riječi i izrazi s njihovim prijevodom, koji se pojavljuju na DVD-u, te razni zadaci koji će djetetu pomoći utvrditi znanje.

Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje.

Prvi naslov u kolekciji je Hello: Zdravo! Knjiga s DVD-om je u prodaji na svim kioscima po promotivnoj cijeni za samo 2,90 KM.

Svaki petak očekuje Vas novi broj! Kolekcija sadrži ukupno 10 naslova.

Prvi broj po promotivnoj cijeni od 2,90 KM, a svi ostali za samo 5,90 KM.

Ukoliko neki broj propustite, moći ćete ga naručiti na 032/244-744.


Darujemo set knjiga i DVD-e iz kolekcije jednom sretnom čitaocu! Neka vaši mališani zadovolje svoju prirodnu znatiželju i nauče novi jezik uz ovu divnu kolekciju. Da bi ste osvojili knjigu i DVD, vaš mališan treba nacrtati svoj najdraži Disney lik iz priče, a crtež nam pošaljite u Facebook inbox ili na e-mail adresu urednik@gugu.ba i možda baš vi dobijete ovaj edukativni set. Vaše crteže primamo do 18. maja, sretno!

Komentari

Share.