fbpx

BaBee – brand za vaše najmilije

0

Kako to  biva, djeca su najveća inspiracija svake mame, pa tako i Sanele Lović iz Sarajeva koju je njen maleni smotuljak kojeg je dobila u porodilištu, probudio veliku količinu emocija i kreativnosti za aktivnostima kojim se počela baviti od oktobra 2017. godine. Zahvaljujući njenoj velikoj želji i predanosti na taj način djeci oko sebe, ali i drugoj djeci uljepšava bezbrižne trenutke odrastanja kroz spavanje, igru i šetanje..

U ponudi BaBee branda zaista možete pronaći šarolik izbor: baby gnijezda, smotuljke, ogradice, setove prekrasnih posteljina, pamučne dekice, teepee šatore, jastuke za trudnice i dojilje, vrećice za igračke, ukrasne jastuke, podloge za igranje, nepromočive podloge, marame za dojenje i još mnogo toga! Sjajno je i to što BaBee brand nije namijenjen samo bebama – u njihovoj izvrsnoj ponudi, pored stvarčica za novorođenčad, možete pronaći i prigodne stvarčice za djecu do 15 godina i uljepšati dječiji kutak za igranje po vlastitim željama i mogućnostima.

Prekrasan dizajn i potpuno prirodni materijali bez vještačkih boja BaBee proizvodi su garancija za udobnost, sigurnost i potpuno uživanje vašeg djeteta u njima.

 

Većina ovih proizvoda je uvijek odmah dostupna, tako da ne morate brinuti ako Vas iznenadi beba prije planiranog termina, poklon za drage osobe ili jednostavno vaša želja da što prije obradujete svoje dijete!

Također, ukoliko želite personalizirati neku stvarčicu – sve mogućnosti su vam otvorene, ova ljubazna i radu predana mama će rado vam izaći u susret.

Stoga pročitajte ovaj intervju i obavezno posjetite facebook stranicu BaBee-bh. brand za bebe, djecu i mame: www.facebook.com/babeebhbrand  i sigurni smo da ćete pronaći nešto za svoje dijete!

  1. Zašto si se odlučila za kreativni rad i kako je ukratko izgladao tvoj razvojni put? Šta je tvoja najveća inspiracija u radu?

Otkad sam postala majka, kada mi je u porodilištu babica donijela sina umotanog u prelijepi smotuljak našeg prvog toplog zagrljaja, tada sam već znala da ću jednoga dana početi sa izradom baby programa za bebe, djecu i mame. Ideja je nastala u tom trenutku, a različiti zahtjevi i potrebe su se kroz majčinstvo i njegovo odrastanje kontinuirano javljali, tako da sam svoja iskustva polako sabirala i složila u jednu cjelinu koju sam prenijela na BaBee liniju proizvoda. U mojoj glavi nizale su se stvarne potrebe proizvoda na tržištu, kao i ideje o kombinacijama raznovrsnih boja, dezena, šavova, ali i oblika i namjena BaBee proizvoda, koji nastaju od oktobra 2017. godine u veseloj radionici u Sarajevu. Proizvodi su namjenjeni za uzrast od novorođenčeta pa do dobi uzrasta do 15 godina.

Nakon prvih početnih prezentativih ponuda proizvoda, uslijedile su narudžbe mama koje su na osnovu svojih želja proširile i obogatile asortiman novog bh. branda BaBee – za bebe, djecu i mame. Zahvaljujući i njima, asortiman proizvoda se oblikovao u njihove stvarne želje i potrebe, koji se sastoji od: ogradica, prekrasnih setova posteljina, smotuljaka, baby gnijezda, teepee šatora, vreća za spavanje, podloga za presvlačenje i igranje, nepromočivih podloga, ukrasnih jastuka i jastuka za trudnice i dojilje, marama za dojenje i tri vrste dekica – pamučne, minky i ljetne.  To me neizmjerno čini sretnom kada znam da mogu ispuniti njihova očekivanja, jer svaki novi dan je nova prilika za radost i uživanje u lijepim trenucima sa njihovom djecom.

 

Sa druge strane, iza svega toga stoji velika upornost, ali i podrška. To je moja formula za uspjeh i sreću. Podrška moje porodice, supruga, sina i prijatelja se proteže u realizaciji ideja za razvoj novog bosanskohercegovačnog BaBee branda. Aktivnosti na razvoju branda obavljam iz velikog zadovoljstva u svoje slobodno vrijeme u kojem ponovo probudim dijete u sebi, opuštam se i pobjegnem u neki drugi svijet..

  1. Zanima nas po čemu je BaBee – bh. brand za bebe, djecu i mame prepoznatljiv, te kako izgleda Vaš način rada od narudžbe do dostave?

BaBee bh. brand je prepoznatljiv po svom zaštićenom unikatnom dizajnu, usklađenosti dezena i boja i spremnosti brzo i precizno odgovoriti na najsloženije zahtjeve naših kupaca. Većina proizvoda je odmah dostupna i spremna za slanje. Naši kupci ne moraju čekati na vrijeme izrade jer u našem konceptu poslovanja smo se opredijelili da našim kupcima ponudimo asortiman da pošiljku možemo poslati isti dan kada izvrše narudžbu ili eventualno proizvode koje kupci žele po svojim vlastitim željama iz našeg raspoloživog asortimana dezena i boja sa rokom isporuke 5 radnih dana. Pošiljke šaljemo brzom poštom i cijena poštarine je 5 KM za bilo koju pošiljku. Za svoje proizvode garantujemo uredan rad, kvalitet i tačnu isporuku. U slučaju da kupac nije zadovoljan, bez ikakvih troškova može svoju pošiljku vratiti nazad, što nam do sada nije bio slučaj.

  1. Kako se kreću cijene vaših proizvoda i koji su do sada najprodavaniji proizvodi BaBee branda?

Asortiman proizvoda možete pogledati na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/babeebhbrand/.

Baby gnijezdo 60 KM, Smotuljci 35 KM, Pamučne dekice 45 KM, Ogradice 50 KM, Set posteljine 50 KM, Ukrasni jastuci od 15 – 25 KM, Marame za dojenje 25 KM, Setovi za novorođenčad 75 KM, Minky dekice 60 KM, Okrugle podloge 60 KM, Mekane pamučne dekice 35 KM, Jastuci za trudnice i dojilje 55 KM, Vrećice za bebine stvarčice 15 i 25 KM, Teepee šatori 200 KM.

U svakom albumu su jasno napisane sve karakteristike proizvoda sa dimenzijama, sirovinskim sastavom, dezenima, bojama i cijenama kako bi se kupci mogli lakše snalaziti i naručivati. Veliku odgovornost polažemo na sirovinski sastav materijala od kojih izrađujemo proizvode, riječ je o kvalitetnim i ugodnim potpuno prirodnim pamučnim tkaninama u kojima će svaka mama prepoznati kvalitet, a njena beba ili dijete osjećati prijatno i udobno tokom korištenja tog proizvoda.

Naši najprodavaniji proizvodi do sada su bili baby gnijezda, ogradice, prekrasni setovi posteljina, pamučne dekice i teepee šatori koje kupci vrlo često naručuju. Mada često nije to pravilo, kupci naručuju ono što im se u tom trenutku svidi i iznenade nas narudžbe proizvoda i dezena za koje nismo planirali.

 

  1. Da li dajete popuste i radite li po individualnim narudžbama?

Vrlo često dajemo popuste koji traju tokom radne sedmice za određeni proizvod, tako da kupci mogu naručiti po povoljnijoj cijeni u odnosu na redovnu. Također, organizujemo na našoj fb stranici nagradne igre povodom praznika, događaja ili drugih prilika.

Što se tiče individualnih narudžbi, vrlo često nam se javljaju mame koje žele naručiti proizvode po vlastitim željama, tada je obično riječ o nestandardnim dimenzijama ogradica, setova posteljina, ukrasnih jastuka ili jastuka za trudnice. Za takve zatjeve vrlo precizno dogovaramo sam dizajn, bilo da je riječ o kombinaciji boja i dezena ili željama drugih mama da dobiju set proizvoda u istoj liniji dezena ili kombinaciji jedne boje sa varijacijom više dezena koje imamo u ponudi naših proizvoda. Za takve zahtjeve je vrlo važan rok isporuke koji pažljivo planiramo jer je uglavnom riječ o prvim setovima za novorođenčad ili poklone za babine ili rođendane. Rok isporuke za individualne narudžbe je trenutno do 5 radnih dana.

  1. Posebni uspjesi u radu i planovi za budućnost?

Naše proizvode su prepoznali kupci i van granica BiH koji naručuju za svoje najmlađe ili poklone koji se šalju na dalja odredišta. Na tržištu BiH, vrlo često mame obavljaju kupovine proizvoda od perioda prve kupovine za novorođenčad, tako i nakon nekoliko mjeseci nakon rođenja bebe.  Naši statistički podaci nam jasno pokazuju da imamo lojalne kupce koji nam se vrlo rado vraćaju i iznova kupuju za svoju djecu ili poklone.

Drugo dijete koje uskoro očekujem predstavlja veliki impuls za buduću inspiraciju kojoj nema granica. U toku su pripreme novog asortimana proizvoda sa drugačijim dezenima sa kojima ću obogatiti ponudu kako za rođenje svoje, tako i drugih bebica u kojima će moći svi uživati. Bh brand BaBee je predviđen da raste i razvija se kroz novonastale zahtjeve tržišta i kupaca u koja vjerujem da ću kroz novo iskustvo uspješno ispratiti i ostvariti..

Svoje narudžbe možete izvršiti putem facebook stranice https://www.facebook.com/babeebhbrand/

Komentari

Share.