fbpx

Avon Clearskin tinejdžerima donosi samopouzdanje, bye-bye bubuljice

0

Mladost treba samopouzdanje, a s problematičnom je kožom prečesto problem: bubuljica baš na krivom mjestu, a prvi je dan škole! Rješenje dolazi iz Avon Clearskin linije: Avon Clearskin O2 Fresh pjena za čiščenje s kisikom nježno, a učinkovito uklanja nečistoće s lica i umanjuje vidljivost akni. Predlažemo da pjenu koristite s četkicom za čišćenje lica koja će svojim mekanim vlaknima nježno ukloniti odumrle stanice kože lica i učiniti kožu zdravom i njegovanom.

Začepljene pore su stalni problem? Do kraja dana čelo vam se sjaji poput klizave ulice i nervira vas što ne znate kako ukloniti taj višak masnoće? Zato su tu balončići kisika koji će kožu i očistiti i osvježiti, ukloniti nečistoće, masnoću i make-up. Pjenu istisnete u ruke i nanesete na vlažno lice masirajući kružnim pokretima, te ispirete umivanjem mlakom vodom. U kombinaciji s četkom za čišćenje osigurava dubinsko čišćenje kože.

Smatrate da su problematičnoj koži potrebni agresivni preparati za dubinsko čišćenje lica? Tačan je odgovor: NE!

Maria Santini, Avonova beauty trenerica: Za razliku od drugih pjena koje sam isprobala, Clearskin pjena za čišćenje s kisikom zaista ne isušuje kožu. Nakon čiščenja koža je glatka, svježa i nije zategnuta. Zato, svakako je preporučljiva za sve tipove kože, čak i za suhu kožu, stvarno je vrlo lagana i nježna. Koristila sam je u kombinaciji s četkom za čišćenje lica, koja je jednako tako nježna prema koži jer ima stvarno mekana vlakna. Uklonila sam i mrtve stanice kože i uživala u mekoći i čistoći kože nakon njege.

 

                                

Sve proizvode iz mladenačke Clearskin linije pronađite u Avon brošuri!

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 033/55 66 55 ili 033/55 66 56 ili posjetite www.avon.ba

Facebook stranica Avona Bosna i Hercegovina: https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina/

INSTAGRAM stranica Avona: @avonba

You tube stranica Avona: https://www.youtube.com/user/AvonBosnaHercegovina

 

Komentari

Share.