fbpx

Arkoroyal ampule za djecu i odrasle – Nagradno darivanje

0

Bez obzira na godišnje doba naše tijelo se svakodnevno susreće sa različitim vrstama patogena protiv kojih se bori ali ponekad ipak ne pobijedi. Razlog tome je što smo nesvjesno neprijatelji vlastitog imuniteta kojem je često  potrebna podrška kako bi iz svake bitke izašao kao pobjednik.

Ove zime kao podršku koju pružamo našem organizmu odlučili smo se za Arkoroyal ampule za djecu i odrasle.

Arkoroyal Fruits ampule predstavljaju dragocjenu kombinaciju matične mliječi vrhunskog kvaliteta i super voća. Radi se o vrlo efikasnom dodatku prehrani na bazi matične mliječi u kombinaciji sa narom, goji bobicama i baobab voćnom pulpom u prahu, koji jača imunitet i poboljšava vitalnost cijelog organizma. Nar sadrži ogromnu količinu vitamina C, vitamin A, E i B5, prirodne fenole, kalijum i folnu kiselinu. Pored toga, sadrži i visok nivo antioksidanata koji se bore protiv slobodnih radikala i sprečavaju ćelijsko starenje.

Arkoroyal ampule namijenjene djeci iznad 3 godine. Radi se o formulaciji prilagođenoj najmlađima, uz optimalnu količinu matične mliječi sa dodatkom meda i prirodne arome jagode.

Obradovati ćemo i nekoga od Vas jednim pakovanjem Arkoroyal ampula za odrasle i Arkoroyal ampula za djecu. Za učešće u nagradnom darivanju potrebno je da ispunite sljedeće uslove:

  1. Like Gugu.ba Facebook stranicu gugu.ba i Instagram stranicu gugu_ba ( https://www.instagram.com/gugu_ba/?hl=hr )
  2. Like na Facebook stranicu Arkopharma Bosna i Hercegovina ( https://www.facebook.com/arkopharmaBiH/?__tn__=%2Cd%3C-R&eid=ARB2xXfYIWjikiUjO5UTtWOIB_x5q_tAmny2NbUWTims92P8mjaPm98cS9Xqt_GE-ygtAwaHMb3_DwBg
  3. Tagujte osobu koju želite obradovati ovim dodatkom prehrani ili jednostavno  tagujte sebe
  4. Podijelite ovaj link JAVNO

Igramo se  do 25.11.2019. do 12:00 kada ćemo putem random.org izvući sretog dobitnika ili dobitnicu.

Sretno svima!

Komentari

Share.