fbpx

Aprilske bebe posebne su zbog ovih šest razloga

0

ZIMA je konačno završila i priroda ponovno cvijeta. Mame koje imaju termin porođaja u aprilu mogu se smatrati pravim sretnicama jer su sinkronizirane s prirodom. Znanost kaže da mjesec u kojem ste rođeni može puno toga otkriti o vama pa tako postoje i neke stvari koje čine posebnima djecu rođenu u travnju.

1. Vjerojatno će biti noćne ptice

Istraživanje objavljeno u časopisu Sleep otkrilo je da ljudi rođeni tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci idu u krevet kasnije u odnosu na one rođene u jesen ili zimu.

2. Vjerojatno će biti pozitivnije osobe

2014. godine studenti s jednog mađarskog sveučilišta su proveli istraživanje i otkrili da su bebe rođene u ožujku, travnju i svibnju optimističnije i pozitivnije. Naravno, kažu da to ovisi o mjestu u kojem živite, ali, smatraju, da se može primijeniti na zemlje koje imaju suha, sunčana i topla ljeta, a hladne zime, baš poput Hrvatske.

3. Imat će vještine koje posjeduju vođe

Prema istraživanju Sveučilišta British Columbia, bebe rođene u ožujku i travnju, kasnije u životu će brže napredovati kad je posao u pitanju u odnosu na one rođene tijekom ljetnih mjeseci. Nakon što su analizirali datume rođenja 375 direktora iz 500 tvrtki između 1992. i 2009. godine, znanstvenici su došli do zaključka da ih je najviše rođene upravo tijekom spomenuta dva mjeseca.

index.hr

Komentari

Share.