fbpx

AKCIJA: Do kraja novembra ostvarite popuste na usluge kompanije Bio Save

0

Kompanija  Bio Save nudi svojim klijentima značajne popuste na svoje usluge pohranjivanja matičnih ćelija i HARMONY prenatalnog testa

Pohranjivanje matičnih ćelija – popust od 100 EUR-a + patronaža gratis

Najviši kvalitet pohranjivanja matičnih ćelija, kao i dugogodišnje iskustvo omogućilo je Viti 34 pohranjivanje matičnih ćelija na period od čak 50 godina. Vita 34 je jedina banka koja je ispunila stroge uslove za pohranjivanje matičnih ćelija na 50 godina, pa roditelji mogu odabrati na koji period žele skladištiti matične ćelije svoje djece.

Za sve roditelje koji se, do 30.11.2017 odluče na korištenje usluge pohranjivanja matičnih ćelija, kompanija  Bio Save – Vita34 odobrava popust u iznosu od 100 EUR-a

Harmony prenatalni test – popust od 50 EUR-a + edukacija gratis

Potražite odgovore na bitna pitanja u 10. sedmici trudnoće!  Odlučite se za prenatalni test broj 1 u svijetu, koji je izbor preko milion porodica širom planete.

Harmony je vodeći prenatalni neinvazivni test za rano utvrđivanje abnormalnosti u broju hromozoma, ističe se sa najkraćim rokom isporuke nalaza – 3 radna dana, te preko milion  uzoraka!

Bio Save je za Vas pripremio odličnu ponudu – Harmony test sa popustom od 50 EUR-a uz besplatnu edukaciju kao poklon od BioSave tima u znak zahvalnosti na povjerenju. Ponuda traje do 30.11.2017.

 

Bio Save je ekskluzivni i ovlašteni partner Vita 34 – vodeće evropske banke matičnih ćelija, te Harmony – prvog svjetskog neinvazivnog prenatalnog testa.

Kontaktirajte Bio Save iskoristite priliku na svoje pogodnosti! Vita 34 Tim je posvećen da opravda Vaše povjerenje, i ističe se sa najvećim brojem povučenih uzoraka!

 Bio Save

+ 387 33 200 800

info@biosave.ba

www.biosave.ba

Maršala Tita 2, 71.000 Sarajevo

Komentari

Share.